Događanja / Ostala

1. ožujka

U Centru za kulturu Đakovo održat će se čarobna jazz večer

U Centru za kulturu Đakovo održat će se čarobna jazz večer
Ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL)

Ovaj glazbeni događaj obećava nezaboravno iskustvo za ljubitelje jazza, ali i šire glazbene publike

U ritmu strastvenih nota i virtuoznih improvizacija, Centar za kulturu Đakovo s ponosom najavljuje koncert jazz kvarteta koji će oduševiti sve ljubitelje jazz glazbe! U petak, 1. ožujka s početkom u 20 sati pripremite se za glazbenu poslasticu koju će vam pružiti iznimni glazbenici: Ratko Divjak (bubanj), Bruno Mičetić (gitara), Davor Križić (truba) i Joe Kaplowitz (orgulje).

Ratko Divjak svojim će ritmičkim bravurama na bubnjevima postaviti neumoljiv tempo, dok će Bruno Mičetić svojom virtuoznom gitarom oslikati nijanse jazza koje će zavladati dvoranom. Davor Križić svojom će trubom unijeti živost i emociju u svaki ton, dok će Joe Kaplowitz svojim sviranjem na orguljama obogatiti atmosferu koncerta jedinstvenim zvukom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj glazbeni događaj obećava nezaboravno iskustvo za ljubitelje jazza, ali i šire glazbene publike. Započnite mjesec ožujak u ritmu vrhunske glazbe i prepustite se magiji kvarteta koji će vas ostaviti bez daha!

Ulaznice po cijeni od šest eura već su u prodaji, a moguće ih je kupiti svakim radnim danom (osim srijede) od devet do 14 sati te vikendom od 15 do 20 sati na blagajni Centra za kulturu Đakovo.

Više informacija o nadolazećem koncertu možete pronaći na službenoj Facebook stranici Centra za kulturu Đakovo te na mrežnoj stranici.


Izdvojeno

Reci što misliš!