Događanja / Ostala

13. veljače do 19. ožujka

PD ''Zanatlija'' u Osijeku održavat će putopisna predavanja kroz veljaču i ožujak

PD ''Zanatlija'' u Osijeku održavat će putopisna predavanja kroz veljaču i ožujak
Miroslav Šiptar

Ciklus se zaključuje predavanjem Sanje Vladović s naslovom ''Osječki planinari na dvogodišnjem hodanju SPP-om''

I ove godine PD ''Zanatlija'' iz Osijeka poziva sve planinare i građane na putopisna predavanja osječkih planinara koja će se održavati svakoga utorka u 20 sati u prostorijama društva na adresi Strossmayerova br. 1 u Osijeku.

Svoje doživljaje i iskustva s putovanja i izleta na koje su išli vlastitim nogama, biciklom, kajakom, brodom, avionom i autobusom, planinari će podijeliti s vama u obliku prezentacija s tekstom, fotografijama i video uratcima u trajanju od približno jedan sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Već u utorak, 13. veljače predavanje naslova ''Andaluzija – biser Španjolske'' održat će Vlado i Lidija Obad. Sljedeći utorak, 20. veljače rezerviran je za predavanja Branka Marušića o Japanu, Fuji i Hirošimi, dok će 27. veljače Ivica Ranogajec održati predavanje pod nazivom ''Plovidba Dunavom od Ingolstadta do Vukovara''.

Utorak, 5. ožujka rezerviran je za predavanje Luke Sarića i Rubena Betlehema s naslovom ''Biciklom od Češke do Hrvatske'', dok će 12. ožujka Ivica Miložić i Biljana Brdar održati predavanje naziva ''Camino – od Osijeka do Santiago de Compostele''.

Ciklus se zaključuje predavanjem Sanje Vladović s naslovom ''Osječki planinari na dvogodišnjem hodanju SPP-om''.


Izdvojeno

Reci što misliš!