Događanja / Ostala

17. listopada

RCK UTŠO poziva na jednodnevni festival posvećen obroku kojemu se svi radujemo – užini

RCK UTŠO poziva na jednodnevni festival posvećen obroku kojemu se svi radujemo – užini

Festival organizira RCK Ugostiteljsko-turistička škola u sklopu EU projekta VirtuOS u suradnji s partnerom Ekonomskim fakultetom iz Osijeka, a svrha mu je osvijestiti vlastiti stil života i prehrambene navike svakodnevne užine te naučiti pripremati zdrave obroke koji se mogu užinati

Pozivaju se svi zainteresirani na nadolazeći jednodnevni festival posvećen obroku kojemu s svi posebno radujemo – onom za vrijeme stanke na poslu, u školi, n fakultetu.

Festival organizira RCK Ugostiteljsko-turistička škola u sklopu EU projekta VirtuOS u suradnji s partnerom Ekonomskim fakultetom iz Osijeka, a svrha mu je osvijestiti vlastiti stil života i prehrambene navike svakodnevne užine te naučiti pripremati zdrave obroke koji se mogu užinati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sajam strukovnih zanimanja - Festival pod imenom Jauzna održat će se u utorak, 17. listopada u dvorišnom prostoru Eurodoma, a program započinje u 9,30 sati. Na Jauzni kuhat će se, jesti i govoriti o hrani, a o tome zašto je taj obrok toliko važan za naše tijelo, ali važan i kao sociološki fenomen, govorit će poznati kuhari i nutricionisti, influenceri i HR-ovci, uz podršku nastavnika, mentora i učenika RCK Ugostiteljsko turističke škole.

Posebno se organizatori vesele dolasku Tomice Đukića (chef Hrvatske nogometne reprezentacije i Restorana Vinarije Josić), poznatim chefovima Damiru Tomljanoviću i Stjepanu Vukadinu te Mariju Mandariću koji će kroz panele i predavanje prenijeti djelić svojeg bogatog iskustva na publiku, otkriti im tajne pripreme ukusne jauzne i pokazati im kako kuhati na zero waste načine, dok će chef Ivan Đukić, stručnjak za tradicijska jela pripremiti izvrsnu jauznu s našim domaćim namirnicama.

Vjeruju da će zabavan dio programa biti i Master of Jauzna – B2B natjecanje u pripremi najbolje jauzne! Predstavnici osječkih tvrtki kuhat će, a chefovi Tomljanović, Vukadin i Mandarić mentorirat će ih i uputiti u pripremu Master jauzne te u konačnici i ocijeniti te proglasiti prvog Mastera of Jauzna.

Ulaz je slobodan za sve.


Izdvojeno

Reci što misliš!