Događanja / Istaknuta

7. ožujka

Svjetski poznata komedija "Pračovjek" stiže i u kino Urania

Svjetski poznata komedija

"Pračovjek" je do sada preveden na 25 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a sam autor je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju o odnosu i razlikama muškaraca i žena

U četvrtak, 7. ožujka u 19 sati u kinu Urania odigrat će se komedija ''bez filtera'' redatelja i glumca Peđe Gvozdića i autora Roba Beckera pod nazivom ''Pračovjek''.

"Pračovjek" nudi odgovore na vječni rat spolova – stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas. Kroz mnoštvo transformacija i izuzetno glumačko umijeće, hrvatski "Pračovjek" nasmijat će vas, podučiti i pomiriti nepomirljivo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Defending the Caveman" najdugovječniji je one man show u povijesti Broadwaya i Las Vegasa te je postigao svjetski uspjeh. Urnebesna je komedija tijekom godina izvođenja osvojila srca milijuna ljudi diljem svijeta. "Pračovjek" je do sada preveden na 25 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a sam autor je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju o odnosu i razlikama muškaraca i žena od prapovijesti do danas.

Trenutno više od 40 glumaca diljem svijeta izvodi komediju koja obara sve rekorde gledanosti, a sada je došao red i na Hrvatsku. Hrvatski "Pračovjek'' talentirani je Peđa Gvozdić, glumac i redatelj koji je ovim naslovom obilježio deset godina umjetničkog djelovanja u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Predstava je nastala u produkciji Zakon Teatra i Theatre Mogula.

Karte po cijeni od 12 eura bit će u prodaji od 28. veljače u radno vrijeme blagajne, odnosno od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat. Također, moći će se kupiti i putem poveznice.

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.


Izdvojeno

Reci što misliš!