Događanja / Istaknuta

22. veljače

Live svirke četvrtkom: U KC-u nastupit će osječki bend Kit Karson

Live svirke četvrtkom: U KC-u nastupit će osječki bend Kit Karson
PR

Simboličnog naziva ''Greatest hits'' održat će live svirku u Kulturnom centru Osijek i uživo izvesti najveće hitove svoje glazbene karijere

Ciklus pop-rock koncerata Svirke četvrtkom koje predstavljaju i oživljavaju osječku glazbenu scenu ide dalje. Ovaj četvrtak, 22. veljače s početkom u 20 sati u Kulturnom centru Osijek u sklopu Svirki četvrtkom nastupit će osječki bend Kit Karson.

Preko 15 godina postojanja na glazbenoj sceni, nastupi u mnogobrojnim klubovima i na festivalima, suradnje s poznatim glazbenicima poput Jasenka Houre, Renata Metessija, duet s Dadom Topićem u pjesmi ''Stari moj'', preko nekoliko objavljenih autorskih singlova, dio su bogate glazbene biografije ovog osječkog benda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Simboličnog naziva ''Greatest hits'' održat će live svirku u Kulturnom centru Osijek i uživo izvesti najveće hitove svoje glazbene karijere.

Svirke četvrtkom glazbeni su revival nekadašnjih Koncerata četvrtkom u sklopu kojega su, u osječkom Studentskom centru, svojevremeno nastupali neki od najjačih bendova tadašnje pop-rock scene poput Plave trave zaborava, Filma, Kud idijota, Osmog putnika i Ekaterine Velike.

Ciklus Svirke četvrtkom u Kulturnom centru Osijek nastao je u suradnji s Draženom Dragušicom, dugogodišnjim glazbenim urednikom i voditeljem radijske emisije ''Draženov glazboplov'' u kojoj slušamo priče o povijesti osječke glazbene scene, ljudima koji su je obilježili te u kojoj se spaja prošlost, sadašnjost i budućnost glazbe u Osijeku.

Ciklusom Svirke četvrtkom ta se osječka glazbena scena iz radijskog etera prenosi na pozornicu Kulturnog centra Osijek. Ovaj četvrtak, 22. veljače, ciklus ide dalje. Ulaz je slobodan.


Izdvojeno

Reci što misliš!