Događanja / Istaknuta

23. i 24. veljače

Održava se Tjedan psihologije na osječkom FFOS-u

Održava se Tjedan psihologije na osječkom FFOS-u

Ovo je izvrsna prilika za stjecanje novih spoznaja, razmjenu iskustava te poticanje interdisciplinarnosti koja je ključna za uspjeh te struke, ali i inkluzije te unapređenje kvalitete života svih nas u zajednici

"Psihos" je udruga studenata psihologije na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Ove akademske godine broji više od 60 članova koji se aktivno bave organiziranjem predavanja, radionica, kvizova, humanitarnih akcija, besplatnih priprema za državnu maturu iz psihologije te izradom edukativnih objava na društvenim mrežama i drugim aktivnostima kojima se usmjeravaju na studente i na širu zajednicu.

Tjedan psihologije je vrlo bitan događaj za (buduće) psihologinje i psihologe u Lijepoj našoj. Organizira se s ciljem da se struka psihologije učini još vidljivijom te da se u zajednici potakne svijest o važnosti mentalnog zdravlja, pružanja podrške i dijaloga o psihološkim temama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovogodišnji 17. Tjedan psihologije, Udruga Psihos provodi 23. i 24. veljače u prostorijama Filozofskog fakulteta Osijek, no moguće je sudjelovati i preko Zoom platforme. Naravno, sudjelovanje je besplatno, a za neke aktivnosti osiguravaju i potvrde o sudjelovanju.

Organiziraju niz inspirativnih aktivnosti kao što su predavanja i radionice stručnjaka i studenata. Ovo je izvrsna prilika za stjecanje novih spoznaja, razmjenu iskustava te poticanje interdisciplinarnosti koja je ključna za uspjeh te struke, ali i inkluzije te unapređenje kvalitete života svih nas u zajednici.

Više o događaju, ali i detalje oko istoga možete pronaći na Instagram profilu i Facebook događaju.

Program je u nastavku.


Izdvojeno

Reci što misliš!