Događanja / Istaknuta

29. veljače

Organizira se EFOS dan za srednjoškolce ''Pogled kroz ključanicu''

Organizira se EFOS dan za srednjoškolce ''Pogled kroz ključanicu''
Marko Mrkonjić/PIXSELL

Očekuje ih uzbudljiv dan u kojemu će moći otkriti sve o studijskim smjerovima koje fakultet nudi, uvjetima upisa i bogatoj ponudi izvannastavnih aktivnosti Fakulteta

Ekonomski fakultet u Osijeku poziva sve srednjoškolce na EFOS dan za srednjoškolce – Pogled kroz ključanicu koji će se održati 29. veljače od 11 do 13 sati. Ovaj događaj namijenjen je prvenstveno maturantima koji su pred donošenjem odluke o izboru studija i nastavku svojega obrazovanja, ali i svim ostalim srednjoškolcima koji žele dobiti više informacija o mogućnostima koje nudi Ekonomski fakultet u Osijeku.

Događaj je organiziran kroz niz informativnih i zanimljivih aktivnosti kojima se želi predstaviti EFOS i njegova ponuda učenicima. Očekuje ih uzbudljiv dan u kojemu će moći otkriti sve o studijskim smjerovima koje fakultet nudi, uvjetima upisa, bogatoj ponudi izvannastavnih aktivnosti Fakulteta, studentskim udrugama koje djeluju na Fakultetu, kao i širokom spektru profesionalnih mogućnosti koje se otvaraju nakon završetka studija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako Ekonomski fakultet u Osijeku, osim nastavne i znanstvene aktivnosti u području ekonomije i poslovne ekonomije, posebnu pažnju posvećuje promociji glagoljice i očuvanju ove kulturne baštine, u sklopu EFOS dana za srednjoškolce organizirana je i promocija knjige ''Brendiranje kulturom – glagoljica'', čije su autorice profesorice s EFOS-a.

Promocija je knjige sadržajno prilagođena srednjoškolskoj populaciji, nakon čega je organizirana i vođena šetnja prostorima Ekonomskog fakulteta u Osijeku koji su oplemenjeni muralima meandrirane glagoljice.

Za što bolju organizaciju cijelog događaja potrebno je prijaviti dolazak do 23. veljače putem poveznice, a za olakšan dolazak škola i njihovih učenika, EFOS o vlastitom trošku nudi mogućnost organiziranog prijevoza. Za više informacija i dogovor oko prijevoza, potrebno je javiti se gospođi Valentini Helajz na telefon 031 224 421 ili putem e-pošte na [email protected].

Za sve aktualnosti i novosti o Ekonomskom fakultetu u Osijeku i događaje koje organizira pratite društvene mreže Fakulteta Facebook i Instagram.


Izdvojeno

Reci što misliš!