Događanja / Istaknuta

6. travnja

Linkin Park tribute bend dolazi u Osijek s najvećim hitovima popularnog sastava

Linkin Park tribute bend dolazi u Osijek s najvećim hitovima popularnog sastava

Zamislite ''In The End'', ''Crawling'', ''Numb'', ''What I’ve Done'', ''Leave Out All the Rest'' i ''One Step Closer'' u krcatom Epicu

U subotu, 6. travnja fanovi Linkin Parka, nakon Zagreba, Splita i Rijeke, konačno dolaze na svoje i u Osijeku, točnije u Epic! Mađari koji se kriju iza imena Piknik Park već su godinama najbolji europski Linkin Park tribute, a o njihovoj popularnosti svjedoči gotovo 20 koncerata u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 11 eura mogu se kupiti preko sustava CoreEvent, a ako ih ostane, na ulazu će koštati 13 eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Velika je ljubav između Piknik Parka i hrvatske publike i to više nitko ne može osporiti. Piknik Park je Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina. Svirali su gotovo po cijeloj Europi na raznim festivalima i klubovima. Svi moraju doći na ovaj koncert i osjetiti iz prve ruke što znači kad cijeli klub uglas pjeva od prve do posljednje pjesme. Zamislite ''In The End'', ''Crawling'', ''Numb'', ''What I’ve Done'', ''Leave Out All the Rest'' i ''One Step Closer'' u krcatom Epicu!


Izdvojeno

Reci što misliš!