Vijesti / Regija

nesreća u grabovnici

S 2,59 promila u krvi i vojnim šljemom na glavi pao s motocikla i teško se ozlijedio

S 2,59 promila u krvi i vojnim šljemom na glavi pao s motocikla i teško se ozlijedio
RTL

Vozaču je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Virovitica gdje je zadržan na liječenju, zaključuje policija izvješće o ovoj nesreći

U ponedjeljak, 1. srpnja na području Policijske uprave virovitičko-podravske evidentirano je 7 prometnih nesreća, izvještava policija.

Najteža prometna nesreća, u kojoj je 50-godišnji vozač motocikla teško ozlijeđen, dogodila se oko 16,20 sati u Grabrovnici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, kako izvještava policija  vozač motocikla, kod kojega je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,59 g/kg je upravljao motociklom noseći na glavi zaštitnu kacigu „šljem“, koja nije propisana i homologirana.

Dolaskom do blagog  zavoja nije brzinu kretanja vozila prilagodio uvjetima na cesti, odnosno zavoju i mokrom kolniku, uslijed čega je zahvatio zelenu površinu pokraj ceste, po kojoj se nekontrolirano kretao 70-ak metara. Izgubivši nadzor nad vozilom pao je na zelenu površinu gdje je došlo  do prevrtanja i klizanja vozila i vozača

Vozaču je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Virovitica gdje je zadržan na liječenju, zaključuje policija izvješće o ovoj nesreći.


Izdvojeno

Reci što misliš!