Vijesti / Regija

Zajedno protiv bolesti

Četverogodišnji Požežanin Roko bori se s tumorom na mozgu: Pomozimo mu svojim donacijama

Četverogodišnji Požežanin Roko bori se s tumorom na mozgu: Pomozimo mu svojim donacijama
pozega.eu

Nakon operacije u KBC-u Rebro, Roko je prebačen na Polikliniku Fran Mihaljević zbog komplikacija s hidrocefalusom

Dubrovčanin Antonio i Slavonka Matea Čaće roditelji su troje djece: Robija, Roka i Reu. Kako bi pružili bolju budućnost svojoj obitelji, odlučili su preseliti iz Dubrovnika u Matein rodni grad Požegu, piše pozega.eu.

Antonio radi kao konobar u požeškom restoranu, dok se Matea brine o djeci kod kuće. Međutim, njihov život neočekivano je uzdrman kada je četverogodišnjem Roku dijagnosticiran tumor na mozgu. Nakon operacije u KBC-u Rebro, Roko je prebačen na Polikliniku Fran Mihaljević zbog komplikacija s hidrocefalusom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijela obitelj sada zajedno vodi borbu s malim Rokom. Matea je uz svojega sina u Zagrebu, dok Antonio, osim toga što radi, putuje između Požege i Zagreba kako bi bio uz obitelj.

U teškim trenutcima poput ovih, članovi šire obitelji postavili su kutije za donacije u dubrovačkim ugostiteljskim objektima kako bi prikupljali sredstva za pomoć.

Pozivamo i vas da se pridružite ovoj humanitarnoj akciji. Ujedinimo srca i pomozimo malom Roku u njegovoj najtežoj borbi –  borbi za život.

Ako želite pomoći, donacije se mogu uplatiti na račun Antonija Čaćea (Banka Kovanica). IBAN je HR1741330063210093503.


Izdvojeno

Reci što misliš!