Vijesti / Regija

također ukrajinac

Priveden osumnjičeni za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu

Priveden osumnjičeni za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu
Ivica Galović/PIXSELL

Muškarac je danas priveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu, a potom će biti izveden pred suca istrage u Županijski sud Slavonski Brod

U Slavonskom Brodu u utorak je ubijen je 47-godišnji Ukrajinac. Policija je privela četvoricu ukrajinskih državljana, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, za ubojstvo su osumnjičili 22-godišnjeg ukrajinskog državljana. Ostali su oslobođeni. Riječ je o radnicima u Đuri Đakoviću.

Osumnjičenik je danas priveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu, a potom će biti izveden pred suca istrage u Županijski sud Slavonski Brod.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, sve se odvilo u stanu. Susjedi i radnici iz obližnjih objekata shvatili su da se nešto događa tek kada su vidjeli policiju. Događaj je potresao ukrajinsku zajednicu u Hrvatskoj. "Malo je šokantno, radnici, oni su malo popili, navodno da se slavio rođendan od pokojnika", u za RTL je rekao Nikola Zastrižni, predstavnik ukrajinske nacionalne manjine u Brodsko-posavskoj županiji.

FOTO: Ivica Galović/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!