Vijesti / Regija

SUKOB U APARTMANU

Detalji ubojstva u Slavonskom Brodu: Ubijen mladi Ukrajinac

Detalji ubojstva u Slavonskom Brodu: Ubijen mladi Ukrajinac
Ivica Galović/PIXSELL

Očevid policijskih službenika je u tijeku te se kriminalističko istraživanje nastavlja

Postupajući po dojavi, policijski službenici su danas oko 15:17 sati, u Slavonskom Brodu unutar kuće pronašli mrtvo tijelo muškarca. Prema neslužbenim informacijama zločin se dogodio u Starčevićevoj ulici pri čemu je ubijen strani državljanin.

Kako doznaje Danas.hr radi se o mlađem ukrajinskom državljaninu, građevinskom radniku. Do sukoba je došlo u apartmanu gdje su bili smješteni radnici (rođeni 1990-ih) u centru grada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na teren su izašli Hitna pomoć i policija. Iz PU brodsko-posavske za SBonline su rekli da je pronađeno mrtvo tijelo i da je očevid u tijeku.

"Što se tiče događaja u Starčevićevoj ulici, na terenu su hitna pomoć i policija. Mi za sada nemamo potvrdu da se radi o ubojstvu, pronađena je mrtva osoba taj dio oko toga je li ubojstvo u pitanju moramo istražiti. Možemo potvrditi da se radi o stranom državljaninu. Još se ne zna radi li se o ubojstvu, pretpostavka je da je u pitanju ubojstvo. Očevid će pokazati o čemu se točno radi".

"Postupajući po dojavi, policijski službenici su danas oko 15:17 sati, u Slavonskom Brodu unutar kuće pronašli mrtvo tijelo muškarca. U prostorije policije dovedena je jedna osoba koja se dovodi u vezu s dogadajem. Očevid policijskih službenika je u tijeku te se kriminalističko istraživanje nastavlja", objavila je policija brodsko-posavska.


Izdvojeno

Reci što misliš!