Vijesti / Regija

developerska konferencija

IT konferencija Open Gates i ove godine u Đakovu

IT konferencija Open Gates i ove godine u Đakovu

Open Gates je developerska konferencija koja se održava svake godine u Đakovu

Đakovačka tvrtka OG Consultancy Services (ili kraće OG-CS) ove godine ponovno organizira IT konferenciju Open Gates. Već smo pisali o ovoj kompaniji, koja razvija softver za najveće kompanije svijeta. Kao i prošle godine, konferencija će se održati u rujnu s brojnim zanimljivim gostima i temama. Prošlogodišnji Open Gates bio je odlično posjećen, a kao predavači su se istaknuli Sofascore, Rimac Technology te osječki FERIT.

Što je Open Gates

Open Gates je developerska konferencija koja se održava svake godine u Đakovu. Prošle godine je mjesto održavanja bila središnja nadbiskupijska i sveučilišna knjižnica u centru grada, čiji je prostor primio preko 250 gostiju. Ovogodišnja konferencija bit će 26. rujna (četvrtak) 2024. godine na istoj lokaciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prošlogodišnji gosti bili su Sofascore CTO Josip Stuhli, Denis Grahovac iz Rimac Technology, dekan i profesori s FERIT-a te direktor tvrtke OTSI, OG-CS-ova partnera iz Indije. S obzirom da je konferencija tek u devetom mjesecu, ovogodišnje teme i predavanja još su u statusu izrade. Iz OG-CS-a svejedno kažu da će gosti biti u jednakoj mjeri zanimljivi baš kao i prošli put. Sve informacije možete pratiti na stranici Open Gates, gdje se možete registrirati kao posjetitelj i gdje će se redovno objavljivati sve novosti vezane za konferenciju. Cijena ulaznica je simbolična i iznosi 10 eura. OG-CS će taj iznos udvostručiti i uručiti nekoj od humanitarnih udruga s područja Đakova. Prošle godine to je bio Neven, udruga koja pomaže osobama s teškoćama u razvoju.

Call for papers – budi predavač na Open Gates

Cilj konferencije je obogatiti lokalnu zajednicu novim znanjima, unaprijediti đakovačko i slavonsko gospodarstvo te potaknuti mlade ljude na učenje i otkrivanje novih tehnologija. OG-CS stoga poziva sve zainteresirane developere, Scrum Mastere, DevOps i QA inženjere da se prijave kao speakeri i prenesu svoje znanje i entuzijazam na posjetitelje. Prijaviti se možete na ovoj poveznici, gdje ćete ujedno dobiti kratke smjernice kako koncipirati predavanje.

Tko je OG-CS

OG-CS je softverska tvrtka iz Đakova, koja trenutno ima preko 40 zaposlenih developera i DevOps inženjera. Rade s cutting-edge tehnologijama, sve poslovne procese od početka do kraja vode Scrum Masteri, a za besprijekornu funkcionalnost svakog dijela koda brinu se QA inženjeri. Klijentima se također pružaju konzultantske usluge za Veeva Vault, sustav za upravljanje dokumentima implementiran u proizvodni proces klijenta. Među njihovim klijentima su svjetski industrijski i tehnološki giganti kao što su BASF i Deutsche Bahn.


Izdvojeno

Reci što misliš!