Vijesti / Regija

uhićen 32-godišnjak

U pretrazi kuće u Suhopolju policija pronašla 11 kilograma marihuane i poluautomatsku pušku

U pretrazi kuće u Suhopolju policija pronašla 11 kilograma marihuane i poluautomatsku pušku
PU virovotičko-podravska

Policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske u provedenoj pretrazi obiteljske kuće u Suhopolju pronašli i oduzeli oko 11 kilograma marihuane i poluautomatsku pušku

Dana, 26. veljače, policijski službenici kriminalističke policije su u suradnji sa službenim vodičem i službenim psom za detekciju droge temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru proveli pretragu obiteljske kuće i drugih prostorija u Suhopolju kojima se koristi 32-godišnjak.

U provedenoj pretrazi pronađeno je i oduzeto oko 6135 grama stabljika zelene biljne materije nalik opojnoj drogi marihuani i oko 4956 grama suhog lišća zelene biljne materije nalik opojnoj drogi marihuani te poluautomatska puška.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog počinjenog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i utvrđenog prekršaja po Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana protiv 32-godišnjeg muškaraca, koji će biti predan pritvorskom nadzorniku, slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici i optužnog prijedloga Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Virovitici, zaključuje izvejšće PU virovitičko-pdoravska.


Izdvojeno

Reci što misliš!