Vijesti / Regija

RIBOKRADICA

Policija od 53-godišnjaka oduzela 112 kilograma slatkovodne ribe

Policija od 53-godišnjaka oduzela 112 kilograma slatkovodne ribe
PU virovotičko-podravska

Zbog počinjenih kaznenih djela „Oštećenje tuđe stvari“ i „Protuzakonit lov i ribolov“ protiv 53-godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici biti će podneseno posebno izvješće

Policijska postaja Pitomača provela je kriminalističko istraživanje po zaprimljenoj kaznenoj prijavi zbog oštećenja čamca.

Naime, čamac koji se nalazio na rijeci Dravi, a kojim se koristila Zajednica športsko ribolovnih klubova Općine Pitomača, je zbog nastalih oštećenja točnije probijenog dna neupotrebljiv.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđen je osumnjičeni te je temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru izvršena pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi 53-godišnjak kojom prilikom je pronađeno i od njega oduzeto 2 ribolovne mreže dužine oko 30 metara, oko 112 kilograma razne slatkovodne ribe, 2 mačete i sjekira", izvještava policija..

Zbog počinjenih kaznenih djela „Oštećenje tuđe stvari“ i „Protuzakonit lov i ribolov“ protiv 53-godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici biti će podneseno posebno izvješće.


Izdvojeno

Reci što misliš!