Vijesti / Regija

sletjeli s ceste

Ravnatelj bolnice u Sl. Brodu: "Mladići iz prometne u Sikirevcima trenutno su stabilno"

Ravnatelj bolnice u Sl. Brodu:
Ivica Galović/PIXSELL

U stravičnoj nesreći poginuli su vozač i suvozač. Ostala trojica putnika imaju teške ozljede, njihovo stanje trenutačno monitoriraju

Trojica ozlijeđenih mladića stigla su nešto nakon 7 sati ujutro u bolnicu Slavonski Brod koja su stradala u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros i u kojoj su poginula dvojica mladića na izlazu iz mjesta Sikirevci.

Kako je za RTL potvrdio ravnatelj bolnice dr. Josip Samardžić, u bolnicu su stigli s teškim ozljedama koje zahtijevaju intenzivno liječenje i opservaciju. "Stanje se monitorira, trenutno vitalni znaci stabilni", rekao nam je dr. Samardžić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, nesreća se dogodila jutros oko 6.25 sati na izlazu iz Sikirevaca prema Kruševici kada je BMW slavonsko-brodskih registracijskih oznaka prešlo na suprotnu stranu kolnika. Sletjeli su s ceste u šipražje, prevrnuli se na krov i udarili u stablo. Poginuli su vozač i suvozač.

Prometna nesreća u Sikirevcima, dvoje poginulih Fotogalerija

Uz policiju, na teren su izašli vatrogasci DVD Sikirevci i Slavonski Šamac-Kruševica koji su izvlačili vozilo i sudjelovali u spašavanju.

Izvješće policije o ovoj tragediji:

"Policijski službenici su u zajedničkoj suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom obavili očevid, kojom prilikom je utvrđeno da je vozač (1996. godište), upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine (u zavoju) sletio s kolnika u visoko raslinje, kojom prilikom je došlo do prevrtanja automobila. U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradale dvije muške osobe (vozač i suvozač - obojica 1996. godište), dok su tri putnika (1984., 2000., i 2004. godište) koji su se nalazili na stražnjem sjedalu teško ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći prevezeni i zadržani na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Prilikom vožnje nitko nije koristio zaštitni sigurnosni pojas."


Izdvojeno

Reci što misliš!