Vijesti / Regija

još dobrih vijesti za čepinčane

U Čepinu uskoro kreće i izgradnja tržnice

U Čepinu uskoro kreće i izgradnja tržnice
Općina Čepin/Facebook

Danas je u Velikoj vijećnici Skupštine OBŽ, ministrica Nataša Tramišak uručila općinskom načelniku Draženu Tonkovcu Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za izgradnju poslovne zgrade - Agropark. Vrijednost projekta je 5.734.647,66 kuna

Nakon što im je prošli tjedan najavljena izgradnja nove sportske dvorane danas stiže još jedna lijepa vijest za sve  mještane Čepina. Naime, uskoro kreće izgradnja agroparka (tržnice), projekta financiranog u sklopu Urbane aglomeracije Grada Osijeka.

nova dvorana u čepinu
potpisan ugovor Kreće gradnja nove moderne dvorane u Čepinu

Danas je u Velikoj vijećnici Skupštine OBŽ, ministrica Nataša Tramišak uručila općinskom načelniku Draženu Tonkovcu Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za izgradnju poslovne zgrade - Agropark. Vrijednost projekta je 5.734.647,66 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Agropark će omogućiti obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtnicima i poduzetnicima razvoj njihove djelatnosti kroz subvencionirani najam, te će im na taj način biti pružena mogućnost za brže napredovanje i razvoj.

gospodarska zona čepin
uskoro natječaj za parcele Gospodarska zona Čepin otvara se u svibnju, čak pet mjeseci prije planiranog roka

Poslovna zgrada Agroparka sadržavat će prodajno-izložbeni prostor gdje će se nalaziti štandovi, a sastoji se od 1 natkrivenog prostora od 211,32 m2, te 2 zatvorena prostora- 15,89 m2 i 16,36 m2, sanitarnog čvora i skladišta. Ukupna površina iznosi 350 m2


Izdvojeno

Reci što misliš!