Vijesti / Regija

uskoro natječaj za parcele

Gospodarska zona Čepin otvara se u svibnju, čak pet mjeseci prije planiranog roka

Gospodarska zona Čepin otvara se u svibnju, čak pet mjeseci prije planiranog roka
Screenshot/STV

Ukupna vrijednost projekta izgradnje prometne i komunalne infrastrukture gospodarske zone Čepin koja se prostire na ukupno 23 ha iznosi više od 13.300.000,00 kuna

Čak pet mjeseci prije roka, radovi u Gospodarskoj zoni Čepin privode se kraju. Završava se uređenje prometne infrastrukture  i rasvjete, a ukupna vrijednost tih radova je desetak milijuna kuna.

Zona se prostire ne površini od 23 hektara te će biti parcelizirana sukladno interesu poduzetnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovaj projekt nam je vrlo bitan i nadamo se da će biti zamašnjak dodatno razvoju općine Čepin", rekao je Ivan Žeravica, zamjenik načelnika Općine Čepin.

U Općini dodaju kako su već imali 20-ak upita za parcele, većinom od lokalnih poduzetnika no interes su pokazale i tvrtke iz Zagreba.

Svečano otvorenje očekuje se u svibnju, a uskoro će biti objavljeni i kriteriji i uvjeti kupnje parcela, koji bi, kako ističu u Općini, trebali biti izrazito stimulirajući.

Ukupna vrijednost projekta izgradnje prometne i komunalne infrastrukture gospodarske zone Čepin koja se prostire na ukupno 23 ha iznosi više od 13.300.000,00 kuna. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta sufinancira projekt u iznosu 7.129.013,78 kn, a Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sa 2.687.090,43 kune.

Opširnije pogledajte u prilogu Slavonske televizije:

 


Izdvojeno

Reci što misliš!