Vijesti / Regija

po uzoru na darija juričana

Baranjac Petar Pranjić mijenja ime u Zlatko Pinjuh - zvat će se kao načelnik Općine Čeminac

Baranjac Petar Pranjić mijenja ime u Zlatko Pinjuh - zvat će se kao načelnik Općine Čeminac
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Pranjić ističe brojne Pinjuhove grijehe zbog čega, tvrdi, čeminački općinski načelnik ima više od 240 prijava, što kaznenih, što prekršajnih

Predsjednički kandidat Dario Juričan koji je promjenio ime u Milan Bandić i bio potpuni hit prvog kruga predsjendičkih izbora  inspirirao je i jednog Baranjca na sličan potez.

Naime, poljoprivrednik iz Novog Čeminca, član Odbora za ratarstvo Hrvatske poljoprivredne komore, Petar Pranjić, odlučio je svoje ime i prezime promjeniti u Zlatko Pinjuh. Isto onako kako se zove načelnik Općine Čeminac, donosi Glas Slavonije.

"Brojni su razlozi zašto sam to odlučio i sve sam ih stavio na papir u obliku obavijesti sumještanima, poslovnim partnerima i svima ostalima. U 57. godini života shvatio sam da sam totalno promašio svoj život radeći puno i pošteno kako bih prehranio svoju obitelj. Sve to zahtijevalo je i podizanje kredita s visokim kamatnim stopama i nema im kraja. Od silnih muka i nepravde, poželio sam da se zovem Zlatko Pinjuh. Da i ja osjetim kako je hodati bez brige i bojazni da će me netko prozivati za sve što sam napravio" - obrazlaže Pranjić svoju odluku za Glas Slavonije.

Pranjić ističe brojne Pinjuhove grijehe zbog čega, tvrdi, čeminački općinski načelnik ima više od 240 prijava, što kaznenih, što prekršajnih.

čeminac prosvjed
Novi prometni znakovi Zbog bizarnog razloga ne mogu na njive! U Čemincu opet prosvjedovali protiv načelnika

"I ja bih volio znati kako se osjeća čovjek koji sinovima i sebi kupuje BMW-ove, kojemu narod otplaćuje kredit, čiji vijećnici prvo izglasaju njegove prijedloge, a tek kasnije pitaju što su to izglasali", nastavlja Pranjić.

Novim imenom zvat će se "dok sve stvari ne sjednu na svoje mjesto". Novo ime može promjeniti, ostati će mu sadašnji OIB i adresa. Dokumenti potrebni za promjenu su zahtjev i potvrda suda da se protiv podnositelja zahtjeva ne vodi kazneni postupak.

Zlatko Pinjuh
mještani nisu iznenađeni Načelnika Čeminca traži USKOK, a on poručuje: ''Uhićenje? Što bih se bojao''

 


Izdvojeno

Reci što misliš!