Vijesti / Ostalo

Aktualno s burze

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: U građevini ukupno 80, a u ekonomiji 50 traženih radnih mjesta

Ovotjedna ponuda poslova u OBŽ-u: U građevini ukupno 80, a u ekonomiji 50 traženih radnih mjesta
Duško Jaramaz/PIXSELL

Ovoga tjedna brojne ekonomske i građevinske, ali i odgojno-obrazovne te zdravstvene institucije traže nove djelatnike

Započinjemo s novim člancima pod krovnim nazivom ''Aktualno s burze'' u kojemu ćemo na početku svakoga tjedna predstaviti aktualne oglase za različite poslove na području Osječko-baranjske županije.

Tako smo u ovome tjednu izdvojili one najzanimljivije te smo, prije svega, pronašli gotovo 80 oglasa vezanih uz građevinske tvrtke u navedenoj županiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među njima je Osijek Koteks d.d. koji je u potrazi za trojicom rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) te im nudi posao na određeno. Također, radno iskustvo u navedenom poslu nije važno, dok je uvjet samo završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Prijaviti se moguće na poveznici do 28. travnja.

Šetnja Osijekom srpanj 2023.
podatci fine za 2022. godinu Pogledajte kolike su prosječne neto plaće u 50 najvećih tvrtki s područja Osječko-baranjske županije

Do prekosutra pak traju prijave za posao bagerista (m/ž) u Staklo Dom Grupi na Livani. Uvjet je koji kandidat mora zadovoljiti završena osnovna ili srednja škola, dok se radno iskustvo ne traži. Podatke vezane uz prijavu potražite na poveznici.

Expert d.o.o. iz Našica pak traži projektanta (m/ž) kojega bi zaposlila na neodređeno i na puno radno vrijeme. No, kandidat treba imati položen stručni ispit za ovlaštenog projektanta i nadzor građenja objekta te trogodišnje radno iskustvo. Do 30. travnja traju prijave za navedeni posao na poveznici.

Istoga dana završavaju prijave i za posao polagača keramičkih pločica (m/ž) u tvrtki NI-KRA d.o.o. Uvjeti su koje kandidat treba ispuniti za odrađivanje spomenutog posla posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, jednogodišnje iskustvo rada u struci te završena trogodišnja srednja škola. Prijave se zaprimaju na poveznici.

grad osijek iz zraka
Pozitivni trendovi Grad Osijek bilježi najveći rast broja obrtnika

Ekonomisti, pravnici i administrativci trenutno su pak traženi u gotovo 50 oglasa, a područja su njihova djelovanja različita – od Osijeka, preko Belog Manastira, pa sve do Valpova i Našica.

Tako Zavod za hitnu medicinu Osječko-baranjske županije na neodređeno i puno radno vrijeme zapošljava djelatnika (m/ž) kao voditelja ustrojstvene jedinice. Uvjeti su koje kandidat treba ispuniti četiri godine rada u struci, završen sveučilišni diplomski studij prava te poznavanje rada na računalu. Posao uključuje naknadu za prijevoz, a prijaviti se moguće na poveznici do 2. svibnja.

Q-agency iz Osijeka traži djelatnika (m/ž) s iskustvom kojega bi zaposlila na neodređeno i u punom radnom vremenu. Dovoljno je da kandidat ima završenu četverogodišnju srednju školu, a od ostalih se uvjeta od njega traže fleksibilnost, samostalnost, sposobnost timskog rada, izvrsne komunikacijske i interpersonalne vještine, poznavanje rada na računalu te poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijave za posao traju do 28. travnja i provode se putem poveznice.

U Valpovačkoj Sigmi tražen je administrator (m/ž) koji će raditi isključivo jutarnje smjene. Radno iskustvo za navedeni posao nije potrebno, prijevoz će biti plaćen u cijelosti, od uvjeta se zahtijeva samo završena četverogodišnja srednja škola, a prijaviti se moguće do 26. travnja na poveznici.

Djelatnika na zamjeni do sutra traži i Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, i to na poziciji referenta za nabavu (m/ž). Na navedenom se radnom mjestu moguće zaposliti sa završenom četverogodišnjom srednjom školom i jednogodišnjim radnim iskustvom, a detaljnije podatke potražite na poveznici.

Kao sastavnica osječkog Sveučilišta, Ekonomski fakultet u Osijeku u potrazi je za suradnikom za poslove na EU projektima (m/ž). Zanimljivo je kako se na spomenutoj poziciji može zaposliti i osoba s invaliditetom, uz uvjet završenog magisterija. Prijave za posao zaprimaju se do 26. travnja putem poveznice.

''Planet of plants'' Studentima EFOS-a dodijeljena priznanja za najuspješnije marketinške poslovne slučajeve

Među ostalim se poslovima izdvajaju učitelj tjelesne kulture (m/ž) kojega traži Prosvjetno-kulturni centar Mađara u Republici Hrvatskoj te ga je spreman zaposliti na neodređeno te uz puno radno vrijeme i plaćeni prijevoz. Jedino je što je potrebno ispuniti od uvjeta poznavanje mađarskog jezika te završen magisterij, a prijave traju do 30. travnja na poveznici.

Ancona grupa d.o.o. iz Đakova u potrazi je za IT administratorom (m/ž) kojega planira zaposliti na neodređeno i u punom radnom vremenu te nudi djelomičnu naknadu za prijevoz. Od uvjeta je potrebno zadovoljiti jednogodišnje iskustvo rada u struci, a posao je moguće raditi i sa završenom četverogodišnjom srednjom školom. Prijaviti se na njega moguće na poveznici do 30. travnja.

Do 29. travnja pak traju prijave za posao dostavljača, odnosno vozača (m/ž) u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje. Uvjeti su koje kandidat mora ispuniti posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, završena četverogodišnja srednja škola te radno iskustvo u trajanju od tri mjeseca. Prijave se zaprimaju na poveznici.

Kuhara, odnosno slastičara (m/ž) na neodređeno zapošljava Trgovačka i komercijalna škola Davor Milas, i to samo pod uvjetom da kandidat ima završenu trogodišnju srednju školu. Prijave traju do 30. travnja i provode se putem poveznice.

konobar sezonac na moru
NEDOSTAJE RADNIKA Kolike plaće mogu očekivati sezonci? Kuhar 2800, konobar 1500, a pizza majstor 2000 eura

Svi su navedeni oglasi dostupni i na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!