Vijesti / Ostalo

Nove cijene

Od utorka poskupljuje benzin, a dizel pojeftinjuje

Od utorka poskupljuje benzin, a dizel pojeftinjuje
Duško Jaramaz/PIXSELL

Sve ove promjene ukazuju na dinamičnost tržišta goriva te mogu imati različite utjecaje na potrošače, industriju i gospodarstvo u cjelini

Od utorka, vozači će primijetiti promjene u cijenama goriva. Naime, cijena benzina porast će za dva eurocenta, dostižući novi iznos od 1,56 eura po litri. Ovo povećanje može dodatno opteretiti džepove vozača i imati utjecaj na njihovu svakodnevnu potrošnju.

S druge strane, dobra vijest dolazi za one koji koriste dizelska vozila. Cijena će dizela pasti pasti na 1,45 centi po litri, što je niže za jedan cent u usporedbi s prethodnom cijenom. Ova promjena može olakšati financijski teret vozačima dizelskih vozila i pružiti im nešto više prostora u proračunu za ostale potrebe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, pozitivne promjene očekuju i korisnike plavog dizela. Njegova nova cijena bit će 91 cent, što je spuštanje za jedan cent u odnosu na prethodnih 92. Ovo smanjenje cijene može biti dobrodošlo za industrijske i poljoprivredne sektore koji često koriste plavi dizel u svojim operacijama.

Sve ove promjene ukazuju na dinamičnost tržišta goriva te mogu imati različite utjecaje na potrošače, industriju i gospodarstvo u cjelini.


Izdvojeno

Reci što misliš!