Vijesti / Ostalo

BROĐANIN

Na Malti nestao 38-godišnji Slavonac, u potragu se uključio i Interpol

Na Malti nestao 38-godišnji Slavonac, u potragu se uključio i Interpol
Nestali.gov.hr

Kako piše Jutarnji, u potragu se uključio i Interpol. Vedranu je mobitel ugašen, a njegova majka kaže da je zvala hrvatsko veleposlanstvo u Rimu, koje pokriva i Maltu

38-godišnji  Vedran Batarilo nestao je prije tjedan dana u Sliemi na Malti, gdje radi za jednu francusku tvrtku.

Vedran je rodom iz Slavonskog Broda kako stoji na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba, a nestao je 23. siječnja. Tada je zadnji put komunicirao s obitelji, a nakon toga više nisu uspjeli doći do njega.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Visok je oko 180 centimetara, ima smeđu kosu i kestenjaste oči, jače je tjelesne građe i ima tetovažu na prsima.

Kako piše Jutarnji, u potragu se uključio i Interpol. Vedranu je mobitel ugašen, a njegova majka kaže da je zvala hrvatsko veleposlanstvo u Rimu, koje pokriva i Maltu.

“Već drugog dana kad mi više nije odgovarao na poruke ni pozive jer mu je mobitel ugašen, kontaktirala sam policiju. A u Veleposlanstvu su mi rekli da sve poduzimaju i da se moram strpjeti. Dani mi prolaze u neizvjesnosti, strahu i tuzi. Samo da mi sina nađu živog”, rekla je majka.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!