Vijesti / Ostalo

Na Pampasu otvoreni sajmovi SALORI i MOTOMOBIL

Na Pampasu otvoreni sajmovi SALORI i MOTOMOBIL

U organizaciji tvrtke Osječki sajam d.o.o. i pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, Hrvatskog lovačkog saveza, Lovačkog saveza Osječko-baranjske županije i Hrvatskog športsko ribolovnog saveza danas, 20. travnja 2018. godine, otvoren je 15. Sajam lova, ribolova i turizma – SALORI 2018.

U sklopu ove manifestacije održava se i 22. Sajam automobila i prateće industrije - MOTOMOBIL 2018. U ime Osječko-baranjske županije otvaranju Sajma nazočili su zamjenici župana Goran Ivanović i Petar Lagator.

SALORI je najveća sajamska revija u Osječko-baranjskoj županiji na kojoj se predstavljaju brojna lovačka i ribolovna društava i savezi, a posjetiteljima se nudi bogata ponuda opreme i pribora za lov i ribolov te nezaobilazna izložba trofeja. Posebnu pozornost izaziva prikaz mogućnosti seoskog turizma i raznovrsne ponude gastronomskih specijaliteta Slavonije i Baranje, što je dodatno obogaćeno stručnim, zabavnim i sportskim sadržajima.

Sajam MOTOMOBIL posjetiteljima nudi mogućnost izravnog predstavljanja brojnih automobila, motora, skutera te ponudu i novitete prateće industrije.

Sajam možete posjetiti do nedjelje, a ulaz je besplatan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!