Vijesti / Osijek

kreveti, hodalice...

Domu za starije na Drinskoj velika donacija iz Njemačke

Domu za starije na Drinskoj velika donacija iz Njemačke

Ponovo je stigla vrijedna donacija medicinske opreme ovoga puta za Dom za starije i nemoćne Osijek

IPA Hrvatska Sekcija, utemeljena je 2001. godine, u Malinskoj na otoku Krku. Primljena je u punopravno članstvo International Police Association u Norveškoj, u svibnju 2003. kao 63 članica. 

Danas IPA Hrvatska Sekcija djeluje na domaćoj i internacionalnoj razini putem svojih 20 IPA klubova,  osnovanih u svim županijama Lijepe naše. IPA Hrvatska Sekcija i njeni klubovi na godišnjoj razini organiziraju razne manifestacije, strukovno – policijska, športska, kulturna, znanstvena, zabavna i humanitarna događanja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nastavno na gore navedeno, 1. srpnja .2024.g. organizirali su dovoz i prihvat donacije koju je prikupio BRK Regenzburg za Dom za starije i nemoćne Osijek, Drinska 10.

"Naime, velikim zalaganjem BRK Regenzburg, g. Udo Schulze i njegovog tima te g.Željka Krajnovića, ponovo je stigla vrijedna donacija medicinske opreme ovoga puta za Dom za starije i nemoćne Osijek na čelu s ravnateljem Vjekoslav Čurićem. Spomenuta donacija sastoji se od 20 električnih bolničkih kreveta, 30 madraca, uredske stolice, hodalice, preko 3t.bolničke posteljne i medicinske radne odjeće, uredskog i bolničkog namještaja i dr.", navodi voditelj projekta član IPA Osijek, Božidar Vrselja.

U projekt su se uključili kako bi osigurali prijevoz spomenute donacije iz Regensburga i osigurali sugrađanima da što bolje provedu boravak u Domu„ navodi Igor Pandžić, direktor tvrtke Unikom.

"Ovo je jedna od većih donacija u zadnje vrijeme koja nam puno znači. I inače dobro surađujemo s Policijskom upravom i udrugom IPA, a ovo je samo nastavak toga. Hvala im što su nas se sjetili i usrećili nas ovom vrijednom donacijom koja će nam puno pomoći", rekao je ravnatelj Doma za starije i nemoćne osobe, Vjekoslav Ćurić.

"Ovim putem se još jednom zahvaljujemo g. Udo Schulze i njegovom timu koji su svojim zalaganjem prikupili ovu pomoć te g.Željku Krajnović. Nastavljamo uspješnu suradnju između IPA Osijek i BRK Regenzburg, što je vidljivo iz dosadašnjih donacija, te Osječkoj tvrtki Unikom, GČ Retfala i GČ Industrijska četvrt na logističkoj potpori za prihvat donacije", navodi predsjednik kluba IPA Osijek, Ladislav Bece.


Izdvojeno

Reci što misliš!