Vijesti / Osijek

Aktualno s burze

Nisu samo konobari i kuhari, u OBŽ se traže i modni konzultanti, tehničari za vozila, menadžeri...

Nisu samo konobari i kuhari, u OBŽ se traže i modni konzultanti, tehničari za vozila, menadžeri...
Duško Jaramaz/PIXSELL

Ovoga tjedna imate priliku poslati prijavu za razne sezonske, ali i brojne druge poslove na kojima se ne traži radno iskustvo, ali se istovremeno nudi mogućnost stalnog zaposlenja

Na početku ovoga tjedna predstavljamo vam još jedne u nizu aktualnih oglasa s burze za različite poslove na području Osječko-baranjske županije.

Do idućega ponedjeljka tako traju prijave za posao modnih konzultanata u prodaji, odnosno prodavača (m/ž) u poslovnicama C.R.T.F. Mode d.o.o. u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru i Puli. Kandidati od poslodavca mogu očekivati bonuse za postignute rezultate, dodatne nagrade koje se mogu ostvariti kroz zanimljive igrice, mogućnost profesionalnog razvoja u okviru talent pool-a, božićnicu te mnogo osmijeha i druženja. Tražene su osobine kod budućih djelatnika timski rad, ambicioznost, usmjerenost prema uspjehu, iskustvo rada u modnoj industriji i komunikativnost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Državne nekretnine d.o.o. do istoga su dana u potrazi za savjetnikom specijalistom u Odjelu za utvrđivanje statusa (m/ž) kojega su spremne zaposliti na neodređeno. Mjesto je obavljanja posla Osijek, a uvjeti su koje kandidati trebaju zadovoljiti završena VSS društvenog, tehničkog, humanističkog, biotehničkog ili drugog odgovarajućeg smjera (prednost ima Pravni fakultet), četiri godine radnog iskustva na sličnim poslovima, poželjno iskustvo u radu s nekretninama, znanje jednog stranog jezika, rad u MS Officeu te komunikacijske vještine.

stan zgrada novogradnja
PITANJE SVIH PITANJA Agent za nekretnine o skupim cijenama: "S tim je gotovo. Ulazimo u ciklus negativne putanje, početkom 2024. sprema se velika promjena"

Instalatera GPS opreme, točnije tehničara za vozila (m/ž) do četvrtka zapošljava Mobilis Centrum d.o.o. u Brodsko-posavskoj, Osječko-baranjskoj, Požeško-slavonskoj, Virovitičko-podravskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Poslodavac pri tome nudi službeno vozilo i mobitel, dodatnu edukaciju te putovanja po cijeloj Hrvatskoj o svom trošku. Međutim, poželjno je da budući djelatnik posjeduje radno iskustvo na sličnim poslovima, ali i da već poznaje sustave GPS nadzora i opreme te osnovne alate za ugradnju, odnosno servis.

Također do istoga dana tražen je i voditelj restorana (m/ž) u tvrtki Euro Janković Đakovo d.o.o. Djelatniku će biti osigurani ugovor na određeno, rad na puno radno vrijeme i djelomična naknada za prijevoz, dok se od istoga očekuje vođenje tima, uspješno rješavanje raznih situacija, kontrola kvalitete hrane, upravljanje financijama, nadgledanje zaliha i briga o gostima.

zero waste koncept Osječki ugostitelji učili o naprednim kulinarskim tehnikama, metodama i konceptima

Djelatnici su traženi i u Privrednoj banci Zagreb koja je isto tako do petka spremna zaposliti menadžera za odnose s klijentima u SME centru Slavonija (m/ž) u Osijeku. Uvjeti su koje kandidat treba ispuniti radno iskustvo u struci, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te VSS ekonomskog usmjerenja. U drugu ruku, poslodavac osigurava dinamično i motivirajuće radno okruženje, mogućnost napretka u karijeri i rada izvan poslovnice, članstvo u sportskoj udruzi PBZ Standard, sistematski pregled svake dvije godine, korporativni vrtić te prigodne novčane nagrade koje uključuju i dar djetetu.

Komercijalist telefonske prodaje (m/ž) traži se u tvrtki Würth. Mjesto je rada također grad na Dravi, dok su kod kandidata, između ostalih stavki, poželjni iskustvo u prodaji, poznavanje rada u MS Officeu te razvijene komunikacijske i organizacijske sposobnosti. Djelatnicima će biti omogućena stimulativna primanja, kao i dodatne edukacije i mogućnost stalnog zaposlenja. Više informacija dostupno je na poveznici, dok prijave na navedeno radno mjesto traju do petka.

laptop online
LJUDI, OPREZ Banke upozoravaju klijente: ''Ukoliko ste dobili ovakvu poruku, ne slijedite poveznice nego ju obrišite!"

Do idućega ponedjeljka traju prijave za posao sezonskih radnika u prodaji (m/ž) u poslovnicama Kauflanda u Osijeku, Požegi, Slavonskom Brodu, Vinkovcima, Đakovu, Vukovaru i Virovitici. Prethodno radno iskustvo samo je prednost, no ne i uvjet, dok poslodavac osigurava atraktivna primanja i pogodnosti, kao i smještaj te prijevoz do mjesta rada za sezonske djelatnike na Jadranu.

Prodavači na odjelu mesa (m/ž) potrebni su do subote u Plodinama diljem Hrvatske, pa tako i u Slavoniji. Poslodavac, između ostaloga, omogućuje rad u dinamičnom okruženju, dva slobodna dana u tjednu, ugovor o radu na puno radno vrijeme, sigurnu i redovitu plaću te dodatke poput božićnica, uskrsnica i regresa za godišnji odmor. S druge strane, od prijavljenih se kandidata očekuje višegodišnje radno iskustvo, spremnost na timski rad te izražena komunikativnost. Više informacija pročitajte na poveznici.

Nakon tri mjeseca Osječani ponovo sjeli na terase kafića
ZID PLAĆA ILI PLAČA? Evo koliko u Hrvatskoj zarađuju suci, medicinari, učitelji, blagajnice, konobari...

Široku paletu otvorenih radnih mjesta objavio je i SPAR, zapošljavajući tako mesare, pekare, radnike na poslovima čišćenja, kuhare, konobare, prodavače, blagajnike te voditelje supermarketa i njihove zamjenike. Uz zaposlenje na neodređeno s redovitim primanjima, navedena tvrtka nudi i mjesto za obavljanje učeničke ili studentske prakse, ali i posao na pola radnog vremena namijenjen umirovljenicima. Prijaviti se do petka moguće ovdje.

Svi su navedeni oglasi dostupni i ovdje.


Izdvojeno

Reci što misliš!