Vijesti / Osijek

Poziv na oprez

U polju u Osijeku pronađena mina, policija brzo reagirala i uništila opasnost

U polju u Osijeku pronađena mina, policija brzo reagirala i uništila opasnost
Ilustracija (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Pozivaju se, stoga, svi građani koji još uvijek čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva u svojim domovima da ih bez straha od sankcija prijave policiji

Jučer je pedesetšestogodišnji djelatnik pravne osobe prilikom izvođenja radova u polju u Osijeku pronašao protupješačku minu koju je policijski službenik Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek sigurno uništio, javlja PU osječko-baranjska.

Građane podsjećamo na to da akcija "Manje oružja, manje tragedija" još uvijek traje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pozivaju se, stoga, svi građani koji još uvijek čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva u svojim domovima da ih bez straha od sankcija prijave policiji. Mole se da takva sredstva ne donose u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja.

O svojoj namjeri predaje obavijestite policiju na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat će potom stručne i osposobljene policijske službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a dodatne informacije o svemu možete dobiti putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.


Izdvojeno

Reci što misliš!