Vijesti / Osijek

Neriješeni problem

Ni dva mjeseca kasnije dizalo u osječkom KBC-u ne radi

Ni dva mjeseca kasnije dizalo u osječkom KBC-u ne radi
PIXSELL/Čitatelj (SiB.hr)

Ravnateljstvo KBC-a Osijek javilo nam je danas kako i dalje aktivno radi na otklanjanju kvara dizala na jednaki način

Krajem veljače pisali smo o kvaru dizala na dječjem odjelu Kliničkog bolničkog centra Osijek.

Naime, tada nam se javio čitatelj s informacijom kako navedeni lift već pola godine nije u funkciji i, što je još gore, ništa se ne poduzima vezano uz to.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Apsurdno, ali istinito. Zgrada je to sa četiri kata. Djelatnici i pacijenti se snalaze. Krasni ljudi rade na odjelu. Sve pohvale za kadrove. Problemi se pojave, ali i riješe, no za najmlađe pacijente nema reakcije. Ovo je dobronamjerna građanska inicijativa i nadam se da će se nešto pokrenuti u dobrom smjeru'', napisao nam je svojevremeno.

Građani očajni Na dječjem odjelu KBC-a Osijek već mjesecima ne radi dizalo, o kvaru se oglasilo i ravnateljstvo

Iz KBC-a Osijek bili su nam odgovorili kako poduzimaju sve dopuštene mjere i aktivnosti kako bi se dizalo popravilo, uključujući obavještavanje o navedenoj situaciji ovlaštenog poslovnog subjekta s kojim imaju sklopljen ugovor o održavanju lifta.

Međutim, ni dva mjeseca kasnije stanje je ostalo nepromijenjeno. Ravnateljstvo KBC-a Osijek javilo nam je danas kako i dalje aktivno radi na otklanjanju kvara dizala na jednaki način.

''KBC Osijek poduzima aktivnosti kako bi se pronašao ovlašteni poslovni subjekt koji je u mogućnosti izvršiti popravak i otkloniti navedeni problem kako bi se dizalo osposobilo za rad na siguran način'', izjavila je Dina Čavčić Đerđ, viša stručna savjetnica pri Ravnateljstvu KBCO-a.

FOTO: Čitatelj/SiB.hr

Građanska inicijativa i dalje ističe nužnost što hitnijeg rješavanja navedenog problema kako bi se osigurala sigurnost najmlađih pacijenata i njihovih roditelja.


Izdvojeno

Reci što misliš!