Vijesti / Osijek

Impresivni prizori

OBŽ u objektivu: Uručene nagrade pobjednicima foto natječaja

OBŽ u objektivu: Uručene nagrade pobjednicima foto natječaja
OBŽ

Zamjenik župana Josip Miletić čestitao je svim dobitnicima na izvrsnim fotografijama i zahvalio im se na uloženom trudu, pozvavši ih da i dalje bilježe najljepše prizore Osječko-baranjske županije

Nakon provedenog foto natječaja Osječko-baranjske županije, zamjenik župana Josip Miletić danas je dodijelio nagrade izabranim fotografima. Cilj je ovoga natječaja bio prikazati ljepotu i jedinstvenu raznolikost Osječko-baranjske županije, a nakon što je pristiglo 147 fotografija, koje su ocjenjivali stručni žiri i publika na Facebook stranici Osječko-baranjske županije, izabrano je ukupno njih 13.

Najviše like-ova na Facebook stranici osvojila je fotografija autorice Marije Andrijin, a ostali su autori čije su fotografije odabrane Dejan Blažević, Julianna Kovacs, Alen ZitaAnkica Molnar, Adrijan Horvat, Jelena Stankić, Ivan Semeš, Ana Bukvašević, Lenko Kurtek, Ivan Ranogajec, Sarah Gašparlin i Dragan Velikinac.

Prosinac Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zamjenik župana Josip Miletić čestitao je svim dobitnicima na izvrsnim fotografijama i zahvalio im se na uloženom trudu, pozvavši ih da i dalje bilježe najljepše prizore Osječko-baranjske županije.


Izdvojeno

Reci što misliš!