Vijesti / Osijek

troje ozlijeđenih

Napad kod Ljepotice, policija objavila više detalja

Napad kod Ljepotice, policija objavila više detalja

Jučer, 7. studenog u večernjim satima u stambenoj zgradi u Osijeku 46-godišnji hrvatski državljanin je fizički napao 43-godišnju hrvatsku državljanku

U tom je trenutku u pomoć napadnutoj ženi priskočio 50-godišnji hrvatski državljanin za kojeg se saznaje kako se radi o susjedu napadnute gospođe, ali je 46-godišnjak je oštrim predmetom nanio ozljede 43-godišnjakinji i 50-godišnjaku, nakon čega je sebe ozlijedio oštrim predmetom. Prema informacijama građana, napadač je sebe ozlijedio u predjelu vrata.

u ljepotici Pokušaj ubojstva u Osijeku, policijske snage na terenu

"Čuli smo da je ženu ubo u bubreg, a kada je došao muškarac da ju spasi ubo ga je u nogu. Dijete je bilo dolje i vikalo je: Mama, mama! Kada ju je muškarac čuo, spustio se da spasi ženu. Kako se otimao s ovim drugim, nož mu je završio u nozi", ispričao je jedan od svjedoka. 

Svi ozlijeđeni prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek gdje im je pružena liječnička pomoć, a očevid na mjestu događaja obavila je očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske.

Po završetku očevida i kriminalističkog istraživanja Policijska uprava osječko-baranjska će o svim relevantnim činjenicama izvijestiti javnost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!