Vijesti / Osijek

foto i video

Pokušaj pljačke u centru Osijeka: Lopovi lisicama vezali prodavačicu, policija ih uhvatila na djelu

Pokušaj pljačke u centru Osijeka: Lopovi lisicama vezali prodavačicu, policija ih uhvatila na djelu
Marko Banić/SiB.hr

Prodavačicu su od lisica oslobađali osječki vatrogasci

Policija je spriječila pokušaj pljačke danas oko 10 sati na osječkom Trgu Ante Starčevića.

Prema izjavama građana koji su se zatekli u blizini, dvojica muškaraca naoružani su ušli u zlatarnu i lisicama vezali prodavačicu. Kako javlja Radio Osijek u blizini su se zatekli policajci kojima se odmah predao jedan pljačkaš dok su drugoga, koji je ostao u zlatarnici sa zatočenom djelatnicom, svladali nakon što je na mjesto događaja došao veći broj policajaca.

Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uhićeni su 37-godišnjak i 43-godišnjak.

Prodavačicu iz zlatarnice lanaca su oslobađali vatrogasci.

Priopćenjem se oglasila i PU osječko-baranjska:

"Danas, u jutarnjim satima, točnije u 10,15 sati, u najstrožem centru grada Osijeka policijski službenici spriječili su razbojništvo.

Ophodnja policije koja se u tom trenutku nalazila na Trgu Ante Starčevića i obavljala svoje redovne poslove i zadaće na tom mjestu uočila je određene aktivnosti te pristupila trgovačkoj radnji.

U trgovačkoj radnji su zatekli dva naoružana razbojnika, 43-godišnjeg i 37-godišnjeg hrvatskog državljanina koje su uhitili, a koji se u ovom trenutku nalaze u prostorijama Policijske uprave osječko-baranjske.

Na mjestu događaja u ovom trenutku očevid obavlja očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske, a po završetku očevida detaljnije ćemo obavijesti javnost o ovome događaju." stoji u izvješću.


Izdvojeno

Reci što misliš!