Sport / Nogomet

SUPERSPORT HNL

Bijelo-plavi danas dočekuju Lokomotivu u utakmici koja bi mogla odlučiti tko će izboriti Europu

Bijelo-plavi danas dočekuju Lokomotivu u utakmici koja bi mogla odlučiti tko će izboriti Europu
Dario Šimović

Utakmica na Opus Areni počinje u 19:30, a blagajna na stadionu otvara se već u 10 sati

Pretposljednju će utakmicu Bijelo-plavi odigrati na svom stadionu ove sezone. I to jako bitnu jer umnogome može utjecati i na konačni poredak u borbi za poziciju koja vodi na europsku scenu. U goste im stiže Lokomotiva s kojom imaju tri remija u borbi za bodove i poraz u Kupu Hrvatskepa je sada došlo vrijeme da protiv njih ostvare pobjedu koja bi jako puuno značila. To je na druženju s novinarima ovoga petka poručio i bijelo-plavi desni bočni Renan Guedes.

"Da, ovo je sutra kao neko finale za nas. Jako je to važna utakmica koju igramo kod kuće, na svom terenu i pred našim navijačima. Znam da će to biti velika utakmica, takvom je i doživljavamo. Nismo ih ni jednom ove sezone uspjeli pobijediti i to sada imamo priliku promijeniti. Znamo što moramo napraviti ako želimo u Europu. Sigurno će biti teško jer Lokomotiva ima kvalitetu, ali imamo je i mi, još veću u odnosu na njih. Za Osijek igraju jako dobri igrači, kvalitetna smo momčad i zato sam uvjeren da će to sutra biti naše pravo izdanje u kojem ćemo osvojiti bodove", rekao je Guedes jučer.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očekuje se i velika potpora s tribina jer je i vjernim navijačima jasno da je značajan ulog u ovome dvoboju kojegaigrači Osijeka očekuju mirno i optimistično.

"Naši su navijači s nama cijelo vrijeme i bit će sve do kraja uz momčad, u to sam siguran. Mogu reći da su nam često 12. igrač i velika podrška. Još ću jednom ponoviti, želja nam je zadržati četvrto mjesto koje vodi u europsko natjecanje, stoga bi nam pobjeda u subotu bila jako bitna. I idemo se izboriti za nju", zaključio je Guedes.

Utakmica na Opus Areni počinje u 19:30, a blagajna na stadionu otvara se već u 10 sati. Ulazi na tribine  otvaraju se u 18 sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!