Vijesti / Osijek

Koncert opće opasnosti već u 19 sati

Zbog predsjednice i OLJKa, bikeri ne smiju proizvoditi buku na Moto susretima

Zbog predsjednice i OLJKa, bikeri ne smiju proizvoditi buku na Moto susretima

Članovi Moto kluba Osijek našli su se u nezavidnoj poziciji uslijed naređenja Grada Osijeka kako ne smiju proizvoditi buku tijekom manifestacije Moto susreti kona se održava tijekom vikenda kad službeno započinje i manifestacija Osječko ljeto kulture.

"Došlo je do nemalih promjena... nakon svih ovih godina truda i rada, zalaganja, a tako i u ovih godinu dana, od prošlog moto susreta, kada su sve dozvole na vrijeme prikupljene za organizaciju i održavanje susreta MK Osijek, u zadnji tren, što bi rekli 5 do 12, grad sabotira održavanje istih preko Osječkog ljeta kulture", stoji u Facebook objavi jednog od članova MK Osijek.

Naime, praizvedbom sceno-kino romana “Doljnjodravska 11”, autora Drage Hedla, redatelja Zlatka Svibena, u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku bit će otvoren OLJK. Kako praizvedba počinje u 22h, a bit će nazočna i Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a za isto vrijeme je najavljen koncert Opće opasnosti na lijevoj obali Drave, prema riječima članova MK Osijek zabranjeno im "proizvoditi" buku od tog vremena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Upućena je i žalba na konto svih ugovora i dogovora ali je grad užurbano dostavio odbijenicu", kažu u MK Osijek i dodaju: "Koncert je pomaknut na 19h, sav ostali program BITI ĆE ODRŽAN uz malo više muke, ali će klub to muški odraditi i pokazati i tako svoju veličinu."

Dodaju i kako s aktualnim gradonačelnikom gospodinom Vrkić imaju jako lošu suradnju čak do granice da dođe do bojkota humanitarnih akcija Motozeke i Moto Mrazovi.

"Nitko od njih nema sluha ni za pomoć djeci niti za pomoć gradu, jer, moto susreti nisu parada pijanstva i kiča, nego i turističko obilježje grada. Od silnih posjetitelja, netko će iznajmiti smjestaj, otići u trgovine i kafiće, tenkirati benzin,  kupiti suvenir za uspomenu, a vjerojatno se jednom i vratiti s obitelji, turistički uživati u gradu i ostalim ljepotama županije", zaključuje član MK Osijek uz želje da predsjednici oproštajni koncert održi jedan od njezinih protukandidata.

bikeri motoristi
demantij Grad Osijek i bikeri: Pronašli smo kompromisna rješenja na zadovoljstvo svih sudionika

 


Izdvojeno

Reci što misliš!