Sport / Ostalo

U Valpovu

Otvorena karate liga Osječko-baranjske županije 2024., KK Osijek osvojio 20 medalja

Otvorena karate liga Osječko-baranjske županije 2024., KK Osijek osvojio 20 medalja
PR

U kategoriji kate, istaknuli su se natjecatelji i natjecateljice iz Karate kluba Osijek koji su se kući vratili s deset zlatnih, pet srebrnih i pet brončanih medalja

Na jučerašnjoj Otvorenoj karate ligi Osječko-baranjske županije 2024. na 3. kolu, koja se održala u Valpovu, okupilo se 156 natjecatelja iz 14 klubova kako bi se natjecali u različitim kategorijama. Natjecanje je privuklo natjecatelje svih dobnih skupina, od mlađih cicibana do seniora te natjecatelje u parakarateu.

Kategorije natjecanja bile su podijeljene prema dobnim skupinama i stupnjevima pojaseva, osiguravajući pravedno natjecanje i konkurenciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji kate, istaknuli su se natjecatelji i natjecateljice iz Karate kluba Osijek koji su se kući vratili s deset zlatnih, pet srebrnih i pet brončanih medalja.

U kategoriji kumite, najuspješniji su bili natjecatelji i natjecateljice iz Karate kluba Đakovo koji su pokazali izvanrednu tehniku i taktiku u borbama, a također su zauzeli i prvo mjesto u ukupnom poretku u ovom kolu lige s 13 zlatnih, deset srebrnih i devet brončanih medalja.

Karate liga bila je izvanredna prilika za natjecatelje da pokažu svoje vještine i angažman te da steknu iskustvo u natjecateljskom okruženju. Liga je doprinijela promicanju karate sporta i jačanju zajedništva među klubovima.

Čestitamo svim klubovima i natjecateljima na njihovim dostignućima tijekom sezone te se radujemo budućim izdanjima karate lige.

Detaljniji rezultati lige objavljeni su na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!