Sport / Ostalo

Tradicionalni Zagreb Open

Županović po kiši do nove pobjede za AK Slavonija-Žito na međunarodnom mitingu

Županović po kiši do nove pobjede za AK Slavonija-Žito na međunarodnom mitingu
PR

Iako je i on imao problema s ''aklimatizacijom'', nadjačao je konkurenciju u bacanju koplja u svojoj F54 kategoriji i osvojio prvo mjesto

Ništa nije išlo na ruku paraatletičarkama i njihovim kolegama u muškoj konkurenciji na tradicionalnom Zagreb Openu, međunarodnom mitingu koji je okupio predstavnike devet zemalja, njih ukupno 128. Došli su iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Češke, Crne Gore, Slovačke, Grčke i, dakako, Hrvatske.

Prvo je bitno istaknuti da je iz tehničkih razloga ovo natjecanje moralo biti prebačeno iz metropole u Varaždin, a održano je u lošim i nepovoljnim vremenskim uvjetima, uz konstantnu kišu i veliki temperaturni pad u odnosu na protekle dane.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Unatoč takvim okolnostima, član AK Slavonija-Žito Marin Županović ponovno je bio na pobjedničkom postolju. I opet na najvišoj stepenici, budući da je ostvario još jedan trijumf.

Iako je i on imao problema s ''aklimatizacijom'', nadjačao je konkurenciju u bacanju koplja u svojoj F54 kategoriji i osvojio prvo mjesto. Ovaj puta nije bilo njegovog osobnog i nacionalnog rekorda, ali u spomenutim uvjetima teško je to bilo i očekivati.

Marin i njegovi treneri, kao i AK Slavonija-Žito, ovom prilikom zahvaljuju Termama Sveti Martin na potpori i sponzorstvu.


Izdvojeno

Reci što misliš!