Sport / Ostalo

I nekoliko medalja

Judo klub Mladost Osijek ostvario spektakularan uspjeh na Trofeju Pantera u Bijeljini

Judo klub Mladost Osijek ostvario spektakularan uspjeh na Trofeju Pantera u Bijeljini
PR

Judo klub Mladost Osijek sudjelovao je na ovogodišnjem Trofeju Pantera s nekoliko iznimno talentiranih judaša pod vodstvom trenera Željka Damjanića

Trofej Pantera u Bijeljini, Bosna i Hercegovina, okuplja talentirane judaše iz različitih dijelova Europe. Ovaj prestižni judo turnir ove je godine privukao natjecatelje iz Bugarske, Makedonije, Rumunjske, Mađarske, Ukrajine, Bosne i Hercegovine, Srbije, Češke i Hrvatske te pružio priliku mladim sportašima da se natječu na međunarodnoj razini.

Judo klub Mladost Osijek sudjelovao je na ovogodišnjem Trofeju Pantera s nekoliko iznimno talentiranih judaša pod vodstvom trenera Željka Damjanića. Natjecatelji kluba ostvarili su značajne uspjehe na turniru, donijevši kući nekoliko medalja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan od najsjajnijih trenutaka za Judo klub Mladost Osijek dogodio se u kategoriji U18 za djevojke +70 kg, gdje je Dunja Hogl, rođena 2006. godine, osvojila zlato i prvo mjesto. Dunjina izvanredna tehnika i posvećenost judu rezultirali su impresivnom pobjedom na ovom teškom natjecanju.

Nikola Hogl, koji se natjecao u kategoriji U16 do 60 kg i U18, također je postigao izvanredne rezultate na Trofeju Pantera. Rođen 2010. godine, Nikola je osvojio treće mjesto u obje kategorije, pokazavši svoju iznimnu sposobnost i borbeni duh.

Tena Mikulandra, natjecateljica iz kluba rođena 2010. godine, nastupila je u kategoriji U16 do 52 kg i ostvarila peto mjesto. Iako se nije popela na postolje, njezin trud i borbenost zaslužuju pohvalu.

Esra Imeri, koja se natjecala u kategoriji U18 do 70 kg, također je zauzela peto mjesto. Esra je pokazala iznimnu hrabrost i upornost tijekom svojih borbi, čime je doprinijela uspjehu svog kluba.

Ovaj uspješan nastup Judo kluba Mladost Osijek na Trofeju Pantera još jednom potvrđuje visoku kvalitetu treninga i talentiranost njihovih mladih judaša. Trener Željko Damjanić, s bogatim iskustvom i strašću prema judu, sigurno je imao ključnu ulogu u njihovom uspjehu.

Natjecanja poput Trofeja Pantera pružaju izvanrednu priliku mladim judašima da steknu međunarodno iskustvo, razvijaju svoje vještine i grade prijateljstva s vršnjacima iz različitih zemalja. Ovi rezultati su ne samo izvanredni za klub, već i za cijeli judo sport u Hrvatskoj, ističući talent i potencijal mladih judaša koji će nastaviti rasti i napredovati u svojim budućim natjecateljskim karijerama.


Izdvojeno

Reci što misliš!