Sport / Ostalo

Članovi GD Osijek – Žita odlični na Prvenstvu Hrvatske

Članovi GD Osijek – Žita odlični na Prvenstvu Hrvatske

Robert Seligman, Tomislav Marković i Aurel Benović na danas održanom Prvenstvu Hrvatske u sportskoj gimnastici u Nacionalnom gimnastičkom centru ATON (Nedelišće) odlično su odradili svoje nastupe i u Osijek donose čak 7 odličja!

Robert Seligman je za svoju vježbu na konju s hvataljkama zaradio impresivnu ocjenu od 15.600 (početna ocjena – 16.600) čime je na najbolji mogući način pokazao da ima vježbu s kojom je najozbiljniji konkurent za osvajanje svjetske medalje u Glasgowu! Podsjetimo, Svjetsko prvenstvo koje će održati krajem listopada u Velikoj Britaniji, kvalifikacijsko je natjecanje za odlazak na Olimpijadu u Rio 2016. godine čemu se nada i Seligman.

Robertovi kolege iz kluba, Tomislav Marković i Aurel Benović, također su pokazali izvrsnu formu pa je tako Marković uzeo srebro na parteru, a mladi Benović okitio se s čak 5 medalja – zlatom na preči i preskoku te srebrom na tlu i karikama. Također, Aurel je uzeo i višebojsko srebro. Uz svoje muške kolege, nastupila je i Marija Milas koja je na gredi zauzela osmo mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vikend u ATON-u završio je na najbolji mogući način za ovaj osječki gimnastički klub što je i odlična uvertira za ono što slijedi u nastavku sezone, a to je odlazak na najvažnije natjecanje u godini – Svjetsko prvenstvo u Glasgowu.

  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!