Sport / Nogomet

raskid ugovora

Mijo Caktaš odlazi iz NK Osijek

Mijo Caktaš odlazi iz NK Osijek
Sanjin Strukic/PIXSELL

Uvjeti raskida suradnje su nepoznati, a kao iduća Caktaševa destinacija spominje se Kina

Mijo Caktaš više nije nogometaš Osijeka. Nakon dvije godine Caktaš napušta grad na Dravi nakon što je s klubom dogovorio sporazumni raskid ugovora i to godinu i pol dana prije njegova završetka.

Caktaš je za Osijek odigrao 70 utakmica i 24 puta zatresao protivničku mrežu, u dresu bijelo-plavih ušao je među legende HNL, u odabrani "klub 100" i društvo samo šestorice igrača koji su zabili trocifreni broj prvenstvenih golova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ovu sezonu ušao je golgeterski iznimno raspoložen. U prvih pet kola zabio je čak sedam golova, uključujući i hat trick Rudešu u ludom preokretu s 3-0 na 3-4. No je te bilo i sve od njega. Tijekom zimskih priprema bilo je jasno kako više nije u prvom planu Zorana Zekića, što je trener bijelo-plavih otvoreno iskomunicirao s jednim od najiskusnijih igrača u svome rosteru, a zbog čega su se obje strane na koncu složile kako je prijevremeni rastanak najbolja opcija.

Uvjeti raskida suradnje su nepoznati, a Caktaš je dobio čiste papire i slobodan je u odabiru nove destinacije u kojoj će nastaviti karijeru. Navodno ga nogometni put vodi u Kinu.


Izdvojeno

Reci što misliš!