Sport / Nogomet

prijateljska utakmica

Danas možete besplatno na novi osječki stadion gledati prijateljsku utakmicu Osijeka i Puskása

Danas možete besplatno na novi osječki stadion gledati prijateljsku utakmicu Osijeka i Puskása
NK Osijek

Prijateljska utakmica na Opus Areni počinje u 19 sati, a ulaz je za sve gledatelje slobodan

Stanku u državnom prvenstvu, uslijed nastupa reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, nogometaši Osijeka po običaju će iskoristiti za odigravanje prijateljske utakmice. Ona će ove subote na Opus Areni doslovno imati takav predznak budući da  u goste dolazi Puškaš Akademija iz mađarskog Felcsuta.

Riječ je o klubu s kojim su Bijelo-plavi usko povezani, pa se i dvije momčadi vrlo često ogledaju tijekom priprema ili pak u ovakvim situacijama. Večerašnji susret počinje u 19 sati, a gledatelji će imati priliku besplatno ući na tribine i izabrati mjesto po svojoj želji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Očekuje se da bi prvi puta u osječkom dresu trebao zaigrati iskusni Ukrajinac Denis Garmash koji donosi dragocjeno iskustvo koje je stjecao nastupajući za kijevski Dynamo i ukrajinsku reprezentaciju. Također, sigurno će puno više minuta u odnosu na svoj debi u prošlom prvenstvenom kolu dobiti Portugalac Andre Duarte, posebno jer nam je Styopa Mkrtchyan odsutan zbog obveza u nacionalnoj vrsti Armenije.

Novopridošli Jovan Manev iz turske Adane u kadru je makedonske reprezentacije, pa ga ovaj puta nećemo vidjeti na terenu, a neće biti ni mladih reprezentativaca Hrvatske i Bosne i Hercegovine, Domagoja Bukvića i Naila Omerovića. Izostati mora i Amer Hiroš zbog ozljede ruke na kojoj nosi longetu.

Što se gostiju tiče, oni su trenutno treći u mađarskom prvenstvu s 11 bodova iz 6 utakmica, iza Debrecena i MTK-a, dok favorizirani Ferencvaros ima dvije utakmice manje, pa ga trenutno nema prvi vrhu ljestvice. Od hrvatskih igrača u Puškašu je trenutno Vinkovčanin Jakov Puljić.


Izdvojeno

Reci što misliš!