Sport / Nogomet

različiti kriterij

Kriterij i "kriterij" - evo kako sudački stručnjaci mijenjaju priču

Kriterij i
Matija Habljak/Pixsell

Navijači Osijeka ne odustaju u traženju pravednijeg suđenja u HNL

Na nogometne nelogičnosti već smo svi naviknuli, ali zasigurno najviše boli kad se isto dogodi upravo vašem klubu.

Bruno Marić lakonski je zaključio kako je sve ispravno kod sudačkih odluka donesenih u susretu Osijeka i Dinama, ali je na društvenim mrežama objavljen video koji ga apsolutno demantira. Naime, u susretu prvoga kola upravo Komisija kojoj je on predsjednik zaključila je kako kod sličnog prekršaja, uz puno više intenziteta, u susretu Dinama i Hajduka, penala nije bilo. U utakmici Osijeka i Dinamo u situaciji gdje je vrlo upitan kontakt, označen je prekršaj za najstrožu kaznu u ključnim trenucima utakmice.

bruno marić
tko je tu slijep? Pogledajte još jednom jedanaesterce za koje je Bruno Marić ustvrdio da su "čisti kao suza"

Dodajmo i kako je to bio samo šlag na tortu s obzirom na sve ostale situacije koje su se događale tijekom utakmice pa je i sam Stjepan Tomas već na poluvremenu upozorio kako se suci trebaju sabrati.

mario zebec sudac
traže reakciju kustića NK Osijek: "Nakon još jedne predstave u režiji sudaca srušen je i posljednji most povjerenja!"

Osijek je jučer objavio i vrlo oštro priopćenje, a pobunili su se i navijači pa ostaje za vidjeti hoće li se što promijeniti u odnosu prema NK Osijeku ili će se pogreške i dalje čini. Primjerice, prošle sezone je na štetu Osijeka napravljeno nekoliko grubih pogrešaka nakon čega je direktor Vladimir Čohar rekao kako se neće oglašavati po pitanju suđenja, ali je čini se sad časa prelila i Osijek više ne može i ne smije šutjeti.


Izdvojeno

Reci što misliš!