Sport / Nogomet

trener kritičan

Tomas šokiran: "Šokiran sam i nemam riječi, ali obećajem da se ovo više neće događati!"

Tomas šokiran:
Davor Javorović/PIXSELL

Šokiran je trener Osijeka koji je obećao kako se ovako nešto više neće ponoviti

Trener Osijeka Stjepan Tomas u izjavi nakon utakmice bio je vidno razočaran raspletom događanja u Puli gdje je njegova momčad propustila dva pogotka prednosti i dopustila Istri da uzme bod.

"Žalosno je i tužno što imamo dobivenu utakmicu, tih 4-2 i šanse za pet gol i još koji, a onda vratimo domaćine u život i na koncu strepimo za bod", rekao je Tomas koji nije posegnuo za alibijima kad je njegova momčad u pitanju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Moramo se zabrinuti i zapitati jer previše golova primamo u zadnje vrijeme a to nije dobro. Možemo mi reći da smo imali Europu, da smo možda iscrpljeni od puta i da je ova utakmica došla jako brzo, ali morali smo bolje reagirati, bolje odigrati i ne dozvoliti suparniku da nam zabije četiri gola", kritičan je trener Osijeka.

Kristijan Lovrić
vatreni dvoboj Osijek nastavlja s šokovima! Tri puta vodili pa na kraju došli (samo) do boda u Puli

Na kraju je odrješito zaključio: "Ušla nam je voda u uši. Imamo zicer kod 4-2 a vratimo suparnika u život i strahujemo. I onda se dogodi početnička greška da napadač dribla po liniji i da si zabijemo gol. Evo, šokiran sam i nemam riječi. Popričat ću s igračima, obećajem da se to više neće dogoditi jer je to nedopustivo za klub kao što je Osijek".

 


Izdvojeno

Reci što misliš!