Promo / Predstavljamo-Sport

Do čvrste guze u RC Beck

Do čvrste guze u RC Beck

Želite početi vježbati, a nikako se ne možete odlučiti na što krenuti, odakle početi. Rekreacijski centar Beck odlučio Vam je pomoći u izboru i otvoriti svoja vrata kako bi ste se mogli lako upoznati sa vježbama, metodama, trenerima i ekipama s kojima bi radili.

Svaki tjedan besplatno vježbajte s nama drugi program iz naše široke ponude, te sami odlučite koji oblik vježbanja je najbolji za Vas.

Prvi tjedan (21. – 27. listopada) oblikujte, podignite i učvrstite stražnjicu programom Brazil butt lifta. Kombinacijom funkcionalnog treninga, pilatesa, kardio i originalnih pokreta za donji dio tijela, učinit će da budete savršene iz bilo kojeg kuta gledanja! Brazil butt lift jest jedinstven program vježbanja visokog intenziteta, za koji nije potrebno predznanje niti posebna kondicija, a zbog svoje strukture jednostavno se prilagođava svim dobnim skupinama i tjelesnoj spremi. Treninzi se izvode pomoću rekvizita (trx, kettlebell, medicinke, lopte...) što ubrzava proces topljenja masnog tkiva i daje brze rezultate. Zbog velikog broja varijacija vježbi, svaki trening je jedinstven i neponovljiv.

Što možete dobiti ovakvim programom:
- bolje oblikovano tijelo, bolji tonus mišića i bolju kondiciju - gubitak tjelesne mase i centimetara - izgradnju mišićne mase i veću snagu - bolji nivo životne energije - osloboditi se od stresa - fleksibilnost - povećati izdržljivost i kardiovaskularno zdravlje

Treninzi su u Rekreacijskom centru Beck, u naselju Vladimira Nazora, a termini su ponedjeljkom i srijedom od 21:00 i petkom od 20:00

Trenerica Maja Soldo 095/905-31-50


Izdvojeno

Reci što misliš!