Promo / Predstavljamo-Sport

Kettlebell trenizi za djevojke u RC Beck

Kettlebell  trenizi za djevojke u RC Beck

Dosta vam je fitness programa koji vam oduzimaju vrijeme i novac, a ne daju rezultate?

Priključite se RcB girl power kettlebell grupi i upoznajte se s kettlebellom, djelotvornim i zahtjevnim sustavom treninga po Strong First standardu. Grupa je namijenjena osobama ljepšeg spola te nije potrebeno nikakvo prethodno iskustvo u sportu ili fitnessu, a program kreće od samog početka.

Strong First škola je snage, a ujedno i najveća svjetska organizacija koja vjeruje da je snaga temelj za razvoj ostalih fizičih kvaliteta. Uz vodstvo certificiranog SFG Kettlebell instruktora pronaći ćete tu snagu u sebi. Kettlebell trening povećava razvoj višenamjenske snage, čini vas fleksibilnima i izdržljivima, uklanja masnoće te će vam svakako iskovati privlačnu figuru.

Dobro ćete se zabaviti i vrlo brzo primjetiti odlične rezultate koje ovakav trening zajamčeno pruža.

Voditelj programa, Andrej Beck, je licencirani SFG, FMS, TRX instruktor, student Kineziološkog fakulteta u Zagrebu te vanjski suradnik Hrvatskog nogometnog saveza za kondicijsku pripremu sa dugogodišnjim iskustvom u grupnim fitness programima za rekreativce. Širok opseg znanja i iskustva dodatno će začiniti treninge i zasigurno vam jamči rezultate.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Broj ljudi u grupi je ograničen, prijave traju do kraja tjedna. Termini treninga su utorak i četvrtak od 18 i 30 i petak od 17 i 30. Sve informacije možete dobit na facebook stranici Rekracijski centar Beck ili na broj telefona trenera 095 799 66 04.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 5x1 mjeečnu članarinu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: Želim trenirati kettlebell u Rekreacijskom centru Beck!

Dobitnici članarine:

Dorica Dora
Ena Culin
Sanja Jovic
Ivona Opancar
Marina Laslo
Mirna Ervacic

Dobitnice utješne nagrade (popust 50% na mjesečnu članarinu):

Tanja Janzek
Marina Mina
Marijana Peso Matijak
Iva Cobankovic
Vlatka Bekavac
Josipa Ervacic

Za realizaciju nagrade javite se na Facebook stranicu Rekracijski centar Beck ili na broj telefona trenera 095 799 66 04.

[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!