Promo / Ostalo-predstavljamo

Vodimo vas na karneval u Veneciji

Vodimo vas na karneval u Veneciji

Kroko Trade dugi niz godina vozi putnike diljem Europe i svijeta, a ovoga puta na redu je karnevalski vikend u Veneciji.

Doživite jedan od najljepših karnevala na svijetu gdje svaki kutak odiše prošlošću. Iznenadite najdražu osobu i provedite nezaboravan vikend.

[important title=Karneval u Veneciji]15. i 22. veljače 2014 - 1 DAN

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Polazak iz Osijeka je 14. i 21. veljače u 22 sata ispred Bille na Sjenjaku. Dolazak u Veneciju u ranim jutarnjim satima na Troucceto odakle krećete na vožnju vaporretom po kanalu Grande do Markovog trga.

Zatim slijedi razgledavanje grada: Trg Sv. Marka sa Duždevom palačom i bazilikom Sv. Marka, Prokurative, Most uzdisaja, šetnja uskim uličicama do mosta i trga Rialto nakon čega slijedi slobodno vrijeme za uživanje u karnevalskim događanjima. U 19 sati slijedi povratak prema Osijeku, a očekivani dolazak je u ranim jutarnjim satima 16. i 23. veljače.

CIJENA: 290 kuna po osobi

Cijena aranžmana uključuje: prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom po programu, razgledavanje prema programu, pratitelja tijekom putovanja, troškove realizacije i organizacije putovanja.

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom putovanja, vožnju vaporretom (ulaznica se plaća na licu mjesta vodiču)

Kontakti:
+38598/252-136
+38591/252-1363
Kroko trade d.o.o , 31 000 Osijek[/important]

karneval kroko1

 

[important title=Nagradna igra za termin 15. veljače]U suradnji s Kroko Tradeom dva naša čitatelja vodimo besplatno na karneval u Veneciju 15. veljače Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati SiB.hr me vodi na karneval u Veneciju! Dobitnika objavljujem 05.  veljače. Sretno!

Dobitnici su: Josipa Livaja i Kornelija Knall[/important]

[important title=Nagradna igra za termin 22. veljače]U suradnji s Kroko Tradeom dva naša čitatelja vodimo besplatno na karneval u Veneciju 22. veljače.

Sudjelovati možete na dva načina:

- Ovdje u komentar potrebno je upisati SiB.hr me vodi na karneval u Veneciju! Dobitnika objavljujem 13.  veljače.

Dobitnik je: Mirta Vuković

- Na zid Facebook stranice Kroko Trade postavite vašu masku za maskembal. Onaj tko prikupi najviše lajkova osvaja put u Veneciju. Sudjelovati možete do 13. veljače.

Dobitnik će biti objavljen na Facebook stranici Kroko Trade.

Sretno![/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!