Sport / Ostalo

Proteklog vikenda

Medalje za Saru, Roka i dvojicu Ivana na Memorijalu Goran Subotić ''Tratinčica''

Medalje za Saru, Roka i dvojicu Ivana na Memorijalu Goran Subotić ''Tratinčica''
PR

Što se tiče ostalih sudionika iz redova Crveno-plavih, spomenimo i kako je Melani Bosić zauzela 5. poziciju u utrci na 200 metara s rezultatom 24,59 te Lorena Faktor 7. mjesto u utrci na 100 metara prepone s rezultatom 14,03

U Zagrebu je održan međunarodni atletski Memorijal Goran Subotić ''Tratinčica'' u organizaciji AK Agram. Već smo spomenuli u prethodno objavljenom tekstu kako je sjajna Mia Wild dan uoči svoje rekordne utrke u austrijskom Grazu nastupila i u hrvatskoj metropoli, gdje je pobijedila na 100 metara s preponama. Rezultat joj je tada bio 13,37 sekundi.

Drugo je mjesto na istom natjecanju zauzela skakačica u vis Sara Aščić s preskočenih 1,70 metara, a medalju je osvojio i Roko Dimić koji je bio treći na 200 metara s vremenom 22,16. Tim je rezultatom potvrdio normu za Europsko prvenstvo mlađih juniora koje će se u srpnju održati u Banskoj Bystrici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

AK Slavonija-Žito imao je svoje predstavnike i u slovenskom Kranju na 19. Memorijalu Matica Šušteršića i Patrika Cvetana. Najbolji rezultat ostvario je Ivan Horvat koji je bio drugi među skakačima s motkom, a preskočio je 5,25 metara. Treće mjesto pripalo je još jednom motkašu Slavonije-Žito, Ivanu Paravcu koji je dosegnuo visinu 5,00 i na njoj se na kraju i zaustavio. Što se tiče ostalih sudionika iz redova Crveno-plavih, spomenimo i kako je Melani Bosić zauzela 5. poziciju u utrci na 200 metara s rezultatom 24,59 te Lorena Faktor 7. mjesto u utrci na 100 metara prepone s rezultatom 14,03.

Imali su dosta svojih natjecatelja i na mitingu Marsonia 2024. u Slavonskom Brodu gdje su prva mjesta u svojim disciplinama osvajali Lana Barišić, Lorena Faktor, Roko Dimić, Ivano Škurla, Janko Jozić, Gabriel Bolarić, Bernard Bručić, Nikola Šešum, Fabijan Maričak, Petra Šešum, Mateo Rašić, Lucija Trušćek i Nina Erak.


Izdvojeno

Reci što misliš!