Promo / Gospodarstvo

CroCites - Osijek osobni vodič na vašem mobitelu

CroCites - Osijek osobni vodič na vašem mobitelu

Prva iz serije aplikacija – turističkih vodiča za hrvatske gradove: CroCities – Osijek, donosi najvažnije informacije koje mogu pomoći posjetiteljima najvećeg grada istočne Hrvatske.

CroCities-Icon-400Prva iz serije aplikacija – turističkih vodiča za hrvatske gradove: CroCities – Osijek, donosi najvažnije informacije koje mogu pomoći posjetiteljima najvećeg grada istočne Hrvatske, ali i Osječanima kojima trebaju servisne informacije.

Izbor najvažnijih mjesta koje trebate posjetiti u Osijeku daje opis svake lokacije, ali i njenu poziciju na karti. Kulturni, sportski, gastronomski kapaciteti Osijeka... ukratko sve što treba imati jedan turistički vodič.

 

crosities os 1

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Projekt "CroCities" zamišljen je kao serija turističkih vodiča hrvatskih gradova. Ono što CroCities treba razlikovati od drugih sličnih aplikacija su originalne slike, prekrasne panorame 360′, te iscrpne i recentne informacije o svemu što posjetitelj jednog grada treba znati.

Projekt je napravljen na mobilnoj platformi "MCS" (Mobile CIty Solutions), koja je već temelj i za druge projekte koji slijede slijedećih mjeseci. MCS je u potpunosti projekt Vukovarske tvrtke k-informatika i razvijana je dugi niz mjeseci. Platforma je pogodna za instalaciju na iOS te na Android platformi.

crosities os 2

Sve vizuale kao i 3D panorame je odradila multimedijalna tvrtka i Kopačeva, Pictor d.o.o.

Kroz narednih par mjeseci planiraju napraviti i mobilnu aplikaciju za Zagreb, Varaždin i Samobor. Budući da će vidjeti odziv u količini downloada, te ukoliko on bude stimulativan, napravit će aplikacije i za gradove uz obalu.

crosities os 3

crosities os 4

Ovim putem mole Turističke zajednice te gradove koje se žele ukljuiti u projekt da ih slobodno kontaktiraju.

Aplikacija je trenutno dostupna na Android platformi i može se skinuti s linka. Za iOS platformu aplikacija je trenutno u «In Review» fazi te bi trebala biti uskoro dostupna.

crosities os 5

crosities os 6

http://www.crocities.com

    

 


Izdvojeno

Reci što misliš!