Promo / Gospodarstvo

Mamurni bećari i ledene snaše traže investitore

Mamurni bećari i ledene snaše traže investitore

LuPaHor!? Ime iza kojeg se krije mala buduća, slavonska craft pivovara čiji je cilj proizvesti craft piva osebujnog okusa, ali i donijeti određene inovacije na tržište craft piva.

LuPaHor simbolično predstavlja čvrsto prijateljstvo, motiviranost i odvažnost tri mlade osobe koje su se odlučile probiti kroz sivilo situacije u Hrvatskoj. Riječ je o Goranu Horvatu, Martini Lucić i Jasminu Pavloviću.

"Prvobitna ideja je bilo kuhanje piva isključivo za bliske osobe te je ta situacija potrajala neko vrijeme. Nakon većeg broja litara prolivenog i popijenog piva, donesena je odluka o ozbiljnijem ulasku u craft labirint.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi cilj Lupahora - Biti originalni i jedinstveni! „Razmišljajući o našoj budućoj maloj pivovari, zaključili smo da pored osebujnog pivskog okusa želimo ponuditi i neke korisne novosti za potencijalne kupce“, dodaje Goran.

S obzirom da svi mi različito doživljavamo pojedine okuse, LuPaHor nudi mogućnost personalizacije piva prema svačijem okusu. Osmišljena je web aplikacija za personalizaciju komponenti piva i mogućnost uvođenja mikro kampanja  u želji pronalaska dovoljnog broja pristaša koji bi naručili to personalizirano pivo," kažu u LuPaHoru.

lupahor

Također, idejom Craft traga omogućeno je i praćenje same proizvodnje piva u stvarnom vremenu pomoću QR koda otisnutog na čepu boce. Naime, putem mobilne aplikacije  omogućuje se praćenje tijeka proizvodnje piva te procjena roka isporuke vašeg piva! Osim praćenja proizvodnje, korisniku se omogućuje uvid u vrstu personalizacije, vrste alergenata koje pivo sastoji, osnovne sastojke te rok valjanosti proizvoda.

„Samu pripremu craft piva doživjeli smo kao maštovitu i odvažnu igru sa aromama, te kao što smo spomenuli trebalo je dosta prolivenog piva nastalog kuhanjem na terasama i improviziranim prostorijama kako bi došli do nekih zadovoljavajućih okusa. No, uspjeli smo!“, objašnjava Martina.

1.    Mamurni bećar -  Blonde ale, pivo sa precizno doziranom koncentracijom rakije. Samo za odvažne!
2.    Ledena snaša – IPA , pivo sa šumskim aromama. Namijenjeno svim slavonskim snašama koje ne preferiraju svoje mamurne bećare.
3.    Red Hot IPA -  india pale ale sa aromom pepperonia. Zdravlje je na prvom mjestu, pa smo zato spojili omiljeni prehrambeni proizvod sa začinom koji štiti organizam.

Međutim, surova realnost situacije u Hrvatskoj nije bila obećavajuće plodno tlo za nove ideje, te odlazak brojnih prijatelja iz Slavonije i Hrvatske svakako je bio razlog za promisliti o svakom spektru načina realizacije vlastitih ideja.

Potencijalna prilika pronađena je putem crowdfunding kampanja na platformi Indiegogo (LINK: https://igg.me/at/lupahor/x ) koja omogućava svima priliku da predstave svoje ideje i planove te  naprave prvi korak ka uspjehu.

„Nažalost, suočeni smo sa situacijom u kojoj mladi ljudi, tražeći prilike za bolji život, napuštaju našu zemlju. U isto vrijeme, nekako i dalje prevladava mišljenje da smo mi, mladi ljudi, pasivni i neambiciozni. Osim što želimo pokušati stvoriti nešto svoje u Hrvatskoj, želimo pokazati da i mi i svi naši vršnjaci itekako možemo svojim idejama utjecati na situaciju u našoj zemlji, samo nam se treba pružiti prilika“,  zaključuje Jasmin.

Ukoliko želite saznati više o našim idejama, njihovoj budućoj pivovari te bi im voljeli pripomoći u realizaciji njihovih planova posjetite  Indiegogo kampanju (LINK: https://igg.me/at/lupahor/x ), no i širite našu priču dalje. Dokažimo da često zaboravljena Slavonija itekako je plodno tlo Hrvatske.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!