Promo

Bazeni u božićnom ruhu

Zimski raj na vodi: Božićni Pjena Party u Bizovačkim toplicama

Zimski raj na vodi: Božićni Pjena Party u Bizovačkim toplicama

Pjena party dodatno će podići razinu zabave, pružajući posjetiteljima priliku da plešu i pjevaju u gustom oblaku pjene, stvarajući nezaboravne trenutke radosti i smijeha

Božićno razdoblje je vrijeme darivanja, radosti i veselja, a ove godine jedan od najuzbudljivijih događanja u Bizovačkim toplicama bit će Božićni Pjena Party na bazenima, uz dodatak kupanja na vanjskom zimskom bazenu s grijanom termalnom vodom. Ovaj događaj obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje, donoseći toplinu i radost praznične sezone na sasvim novi način.

Božićni pjena party na bazenima

Bazen u božićnom ruhu, ukrašen svjetlećim ukrasima i zimskim dekoracijama, bit će centar veselja i zabave. Djeca i odrasli moći će uživati u uzbudljivom kupanju, dok će oko bazena svijetliti božićne svjetiljke, stvarajući čarobnu atmosferu. Pjena party dodatno će podići razinu zabave, pružajući posjetiteljima priliku da plešu i pjevaju u gustom oblaku pjene, stvarajući nezaboravne trenutke radosti i smijeha.

Novo!!! Vanjski zimski bazen s grijanom termalnom vodom

Jedna od najuzbudljivijih atrakcija večeri bit će kupanje u vanjskom zimskom bazenu s grijanom vodom. Bez obzira na hladnoću vani, posjetitelji će moći uživati u ugodnoj toplini vode, pružajući jedinstveno iskustvo plivanja usred zimske idile. Svjetlosne instalacije oko bazena stvarat će bajkovitu atmosferu, a zvukovi božićnih pjesama dodat će notu prazničnog ugođaja.

Očekuje se da će Božićni Pjena Party na bazenima i novi vanjski zimski bazen s grijanom vodom stvoriti nezaobilazno praznično iskustvo. Svi su pozvani da se pridruže ovoj čarobnoj proslavi Božića na vodi i uživaju u jedinstvenom spoju zimskih čarolija i vodene zabave.

Program započinje sutra u 20 sati i traje do ponoći, a cijena ulaznice iznosi sedam eura.


Izdvojeno

Reci što misliš!