Promo

na 350 kvadrata

Čes Dental&Estetic otvorio vrata novih ordinacija u osječkom Eurodomu

Čes Dental&Estetic otvorio vrata novih ordinacija u osječkom Eurodomu
Tomislav Šilovinac

Oni danas broje više od 30 zaposlenih, od čega 8 stomatologa te brojnih tehničara, asistenata, higijeničara i administrativnog osoblja

Krajem proteklog mjeseca Čes Dental&Estetic je prigodnom proslavom označio novo poglavlje poslovanja. Naime, ova je osječka stomatološka ordinacija krajem studenog otvorila nove poslovne prostore u zgradi Eurodoma.

Tu su na šestom katu na 350 kvadrata instalirani najmoderniji dijagnostički uređaji i zubarska oprema, kako bi osigurali najveće standarde kvalitete usluge. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Početci ove stomatološke ordinacije sežu u 2008. godinu, kada je dr. Josip Čes primio prve pacijente, a on rado ističe da je najveće zasluge u tome imala njegova majka Sara, koja je cijelu karijeru radila kao dentalna tehničarka. “She had a dream”, istakao je doktor Čes u prigodnom govoru okupljenim uzvanicima povodom otvorenja. Foto: Tomislav Šilovinac

“Ideja oko širenja našeg poslovanja u Eurodom leži u želji veće dostupnosti i kvalitete naših usluga. Želimo dati najveću pažnju našim pacijentima, jer se kvaliteta uvijek pokazala kao najbolja promocija našeg rada”, naglasio je popularni stomatolog pred 200-njak čestitara, prijatelja, poznatih Osječanki i Osječana. 

Oni danas broje više od 30 zaposlenih, od čega 8 stomatologa te brojnih tehničara, asistenata, higijeničara i administrativnog osoblja. Regionalni su lider, kako po broju djelatnika i pacijenata, tako i po dijagnostičkoj aparaturi. 

Ova ordinacija ima organiziran pozivni centar na broju telefona 031/283-948 putem kojeg pacijenti od 7:30 do 20:30 svakog radnog dana mogu dogovoriti termin ili dobiti potrebnu informaciju. 

“Želimo olakšati hitnim slučajevima, da naši sugrađani dobiju brzu uslugu, jer mi znamo kako boli zub”, naglašava Damir Čes, mlađi Josipov brat, također stomatolog.Foto: Tomislav Šilovinac

U njihovom centru klijenti na licu mjesta mogu napraviti potrebnu radio dijagnostiku, uslikati zube i čeljusti (napraviti takozvani ‘ortopan’), intraoralnim skenerima snimiti zube u tri dimenzije, a tu su i prateći 3D printeri za njihovu rekonstrukciju. 

U novi prostor ugrađeno je šest najsuvremenijih stomatoloških stolica KaVo, čime pružaju usluge iz svih grana stomatologije - od ortodoncije, implantologije, protetike, preko estetske stomatologije, endodoncije i dječje stomatologije. 

Povećanjem kapaciteta pacijenti dobivaju veću dostupnost raspoloživih termina, čime se čekanje svodi na minimum, a garaže Eurodoma osiguravaju laku pristupačnost.

Estetika

Ovaj centar od 2016. godine pruža i usluge iz domene estetike, za što je educirano četvero djelatnika. Riječ je o vrlo popularnim neinvazivnim metodama estetske medicine.Foto: Tomislav Šilovinac

“Pružamo usluge aparativnih metoda pomlađivanja, takozvane anti-aging postupke, koristeći najnovije metode i uređaje. Tu su kavitacija i lipo laser, Carbo Med - uređaj za karboksi tretmane sa CO2 te aparat za radio-frekvenciju lica koji kožu čine mlađom i zdravijom” ispričala nam je doktorica Sandra Čes, voditeljica ovog segmenta poslovanja.

Čes Dental&Estetic ostaje djelovati i na staroj adresi, u Radićevoj 50 gdje se i nadalje primaju svi dosadašnji pacijenti, koji stomatološke usluge realiziraju putem Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).


Izdvojeno

Reci što misliš!