Promo

beauty carstvo

KrisClinic – spoj estetike i nadahnuća

KrisClinic – spoj estetike i nadahnuća
PR

KrisClinc pruža vam usluge njege lica i tijela, epilacije (trajno uklanjanje dlačica) i rješava sve vaše probleme s kožom

Na adresi J.J.Strossmayera 266 u Osijeku već dvije godine radi i legice, ali i lege,  uljepšava estetsko kozmetički studio "KrisClinic". Popričali smo s vlasnicom, Kristinom Jurić koja nam je opisala svoj studio, čime se sve bave, ali i kako je došla na ideju stvaranja svog "beauty carstva".

"Tijekom dugogodišnjeg predanog rada u eminentnim poliklinikama u Osijeku gradila sam iskustvo i vlastiti pristup svakom kozmetičkom tretmanu te sam shvatila da mi uljepšavanje, „popravljanje“ i poboljšavanje, u estetskom smislu, svakog klijenta ponaosob predstavlja osobni izazov i stimulaciju za daljnji rad i edukaciju. Tada se dogodila prekretnica jer sam shvatila da mi to ne predstavlja samo posao već nešto u što ulažem sebe i ostavljam svoj trag", započinje svoju priču Kristina.

Ističe kako je dugo maštala o otvaranju svog beauty centra koji bi korisnicima pružio nešto više u luksuznom i ugodnom ambijentu uz vrhunsku uslugu.

 

"U tom početku sve se činilo tako nemogućim, ali želja je bila toliko jaka da ni sama ne znam kako sam se odvažila i uspjela uvjeriti da kada nešto od srca i s toliko ljubavi želiš, bez obzira na brojne prepreke, ne odustaješ već samo tjeraš dalje s jasno postavljenim ciljem. Danas s odmakom od par godina uistinu ne lakog početka, sa zadovoljstvom mogu reći da se moj san zaista ostvaruje. Moja postignuća danas, nadmašila su čak i moja očekivanja pa se danas oduševljavam s rezultatima koje postižem s tretmanima i najmodernijom, tehnologijom od čega bih prvenstveno izdvojila vrhunac tehnologije tvrtke „Inmode“, revolucionarni „MORPHEUS 8“, koji je osvojio hollywoodske zvijezde , te  osvojio prestižne nagrade!", priča nam Kristina.

Inače, "Morpheus 8" je u kratko vrijeme postao jedan od najpopularnijih tretmana u SAD-u jer postiže rezultate koje do sada nije mogao niti jedan uređaj. Koristi u višestruke namijene, a prvenstveno je tu tretman pomlađivanja lica i tijela, odnosno zateže opuštenu kožu lica i tijela, vidljivo i trenutno reducira bore, uklanja ožiljke od akni, strije, smanjuje masne naslage te celulit. Upravo iz navedenih razloga „Morpheus 8“ je uređaj broj 1 za ljubitelje prirodnog i neinvazivnog anti-aginga.

Drugo otkriće s kojim nam se Kristina pohvalila je „LUMECCA“ – rješenje za tvrdokornu problematiku kože u što je izdvojila izražene kapilare, hiperpigmentaciju, Rosaceu.

 

"Rezultati su impresionirali i našeg najpoznatijeg estetičara prim. dr. Sinišu Glumičića s kojim odnedavno surađujem u Zagrebu u Medispa, beauty centru „Premium Aesthetic“, i koji je prepoznao moj trud, upornost, kvalitetu usluga i predanost poslu. Osobno mi je velika čast surađivati s jednim od najutjecajnijih estetskih kirurga kojeg sam oduvijek uvažavala i pratila njegov rad i postignuća putem medija. U ovom trenutku mogu reći da sam uspjela u svojim ambicijama i spremno krećem u daljnje izazove. Beskrajno sam zahvalna svima koji su mi pomogli da se to ostvari!", zaključuje Kristina.

Više informacija o KrisClinicu možete pronaći na njihovim web i Facebook stranicama.


Izdvojeno

Reci što misliš!