Promo

adventsko darivanje krvi

Daruj krv i život, pa popij kavu u La vie

Daruj krv i život, pa popij kavu u La vie

Svi koji odluče darovati krv, kao zahvalu dobivaju poklon bon za kavu u mirnom kafiću okruženom zelenilom

Život ili la vie, na kojem god jeziku želite, nešto je najvrjednije što možete darovati u ovo božićno doba. Ipak, Božić je vrijeme darivanja i topline, a to želi dodatno istaknuti i Crveni križ u Osijeku koji organizira Adventsko darivanje krvi u TC Portanova. A, akciju podupire tko drugi nego, simbolično, Caffe bar La vie koji je svima odazvanima pripremio poklon bon.

Osječki Crveni križ organizira svoje već tradicionalno Adventsko darivanje krvi u Portanovi, a sve ljude dobre volje poziva da daruju krv i tako nekome pomognu u ovo božićno doba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Akcija se održava svake subote do Božića, pa će se tako održati 9. i 16. prosinca od 16 do 19 sati, a 23. prosinca u nešto drugačijem terminu – od 10 do 13 sati. Caffe bar La vie odlučio je podržati ovu hvalevrijednu akciju u vidu kupona za besplatnu kavu.

Dakle, svi koji odluče darovati krv, kao zahvalu dobivaju poklon bon za kavu u mirnom kafiću okruženom zelenilom. Stoga, daruj krv koja nekome znači život, a onda naleti u La vie po zasluženu dozu kofeina. 


Izdvojeno

Reci što misliš!